Idaho Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 No właśnie jak w temacie. Czy były ograniczenia na ten chipset ? Gdzieś kiedyś czytałem że max to 80 GB i to na jednym kanale i tasiemce. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) U mnie na jednej taśmie chodzi Maxtor 120GB i Seagate 20GB (chipset i815EP). Podejrzewam, że i z większymi dyskami nie byłoby problemu. Edytowane 25 Października 2007 przez shaqal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 spokojnie obsluzy a jak nie to jest kilka ran na ten problem [; - aktualizacja biosu - instalacja windy na partycji w 1 czesci dysku ( max 8 giga ) mi 486 dx2 obslugiwal 32 giga i nie bylo problemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Witam powtórnie. Koniec końcem sprawdziłem "organo leptycznie" podłączyłem 160 GB i... wykrywa. Troszku sie zmierziłem bo czytałem "mundrości " jakiegoś speca jakoby chipset i815 miał ograniczenie do 120 GB. No nic problem rozwiązany. P.S. Dzięki za pomoc a szczególnie dla shaqal-a bez jego opinii nie odważyłbym się. Pozdrawiam Edytowane 26 Października 2007 przez Idaho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...