Kirk42 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Witam! W sprawie zasilaczy nie jestem specjalnie biegły, a zaczynam mieć obawy o mojego noname, choć napięcie mierzone miernikiem nie wychodzą poza normę, tek czy inaczej chciałbym zmienić zasilacz na cos taniego cichego i dobrego, nie krece specjalnie kompa a w obudowie mam jeden dysk jeden naped i gf8600GT. W sklepie zenfist.pl znalazlem cos takiego: Amacrox Warrior AX500-A cena 229zł byłbym skłonny go kupić, ale chciałbym poznać wasze opinie na ten temat, moze możecie polecic mi cos lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 na Twój zestaw spokojnie wystarzcy Amacrox Warrior AX450-A o mocy 400W i o wieele tańszy. To dobry zasilacz za taką kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 na Twój zestaw spokojnie wystarzcy Amacrox Warrior AX450-A o mocy 400W i o wieele tańszy. To dobry zasilacz za taką kase....a tak rzeczywiście to wystarczy Amarcox 400 (o mocy ciągłej 350W), choć i on będzie sie nudził i jest tańszy od Ax450 (400W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...