Skocz do zawartości
dzikidaniel

Nie Rysujące Się Płyty A Liteon Sohw-1673s

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem niedawno płyty TDK DVD+R Scratchproof x16 i moja nagrywarka LiteOn SOHW-1673S nie chce ich zapisywać. Kumpel ma Samsunga i u niego śmina aż miło. Firmware wgrałem najnowsze ale to nie pomogło. Czy ktoś miał podobny problem czy nagrywarka kończy żuwot??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laser lub firmware (prawdopodobnie to drugie) nie jest przystosowany do zapisywania tych płyt. Szkoda że nie da się sprawdzic jaki ma batch ale kolega może to sprawdzić. Wtedy zobaczysz czy twój firmware obsługuje taki nośnik.

Czy ktoś miał podobny problem czy nagrywarka kończy żuwot??

jeśli dobrze odczytuje i zapisuje słabej jakości dyski cd-r to mało prawdopodobne że cos jej dolega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laser lub firmware (prawdopodobnie to drugie) nie jest przystosowany do zapisywania tych płyt. Szkoda że nie da się sprawdzic jaki ma batch ale kolega może to sprawdzić. Wtedy zobaczysz czy twój firmware obsługuje taki nośnik.

Czyli mam skoczyć do znajomego i sprawdzić batch tak??

jeśli dobrze odczytuje i zapisuje słabej jakości dyski cd-r to mało prawdopodobne że cos jej dolega.

Szczerze to nie używam innych płyt niż TDK i Verbratim więc nie wiem jak słabe płyty nagrywa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi