dzikidaniel Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Kupiłem niedawno płyty TDK DVD+R Scratchproof x16 i moja nagrywarka LiteOn SOHW-1673S nie chce ich zapisywać. Kumpel ma Samsunga i u niego śmina aż miło. Firmware wgrałem najnowsze ale to nie pomogło. Czy ktoś miał podobny problem czy nagrywarka kończy żuwot?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 a możesz sprawdzić jaki Batch ma płyta w NeroCDDVDSpeed czy wogóle jej nie widzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Nie widzi płyty. I to jest najgorsze... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Laser lub firmware (prawdopodobnie to drugie) nie jest przystosowany do zapisywania tych płyt. Szkoda że nie da się sprawdzic jaki ma batch ale kolega może to sprawdzić. Wtedy zobaczysz czy twój firmware obsługuje taki nośnik. Czy ktoś miał podobny problem czy nagrywarka kończy żuwot??jeśli dobrze odczytuje i zapisuje słabej jakości dyski cd-r to mało prawdopodobne że cos jej dolega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Laser lub firmware (prawdopodobnie to drugie) nie jest przystosowany do zapisywania tych płyt. Szkoda że nie da się sprawdzic jaki ma batch ale kolega może to sprawdzić. Wtedy zobaczysz czy twój firmware obsługuje taki nośnik.Czyli mam skoczyć do znajomego i sprawdzić batch tak?? jeśli dobrze odczytuje i zapisuje słabej jakości dyski cd-r to mało prawdopodobne że cos jej dolega.Szczerze to nie używam innych płyt niż TDK i Verbratim więc nie wiem jak słabe płyty nagrywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...