Stefan BoliMniewKrzyżu Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Istnieje takie konto pocztowe, z którego można wysyłać dużą ilość mejli na raz? Pracuje na dwóch uczelniach i co miesiąc mam ogromna liczbę odbiorców (szczególnie studenci zaoczni), którym musze wysyłać materiały. Na onecie jest to niemożliwe i musze dzielić odbiorców na mniejsze grupy. Oczywiście nie jest to może jakiś wielki problem, ale było by mi o wiele łatwiej gdybym nie musiał ich dzielić tylko za jednym razem wysłać mejla do wszystkich. Z góry serdecznie dziękuję.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) U mnie na studiach funkcjonowało takie rozwiązanie: mail grupowy. Wystarczyło wysłać jednego maila, a cała grupa znała hasło. Proste i skuteczne. Może i tobie się przyda. Edytowane 24 Października 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 home.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 A GMail? Sprawdź. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...