yuucOm Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Jak w temacie mogli byście mi polecić jakiś program w którym sie robi łądne diagramy ? Wiem ze taka opcja jest w najnowszym Office ale ja go niestety nie posiadam. Coś podobnego jest w Enterprice Architect (uml) ale nie nadaje sie to do prezentacji za bardzo :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Znam tylko Ms Visio, robiłem na nim prace. Całkiem fajne narzędzie bez charakterystycznych dla tej firmy bugów. Ale raczej (nie pamietam dokładnie) nie ma w nim modelowania uml,bo to raczej już pod soft bazodanowy podlega. Niemniej jednak do prezentacji diagramów i relacji baz danych jak najbardziej sie nadaje (sam do tego go używałem). pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Może Visual Paradigm For UML ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Dzięki Wam za propozycje ;). Tylko skąd pobrać Visio triala ? Bo to chyba jest integralna cześć Office'a 2007. Edytowane 24 Października 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Ze strony MS :) A może masz dostęp do elms-a jakiegoś? U mnie w firmie używamy do tych celów MagicDraw - całkiem sensowny soft, ale z tego co pamiętam niestety płatny. Edytowane 24 Października 2007 przez flatline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Już sobie poradziłem :). Triala mam na 3 miechy (Visio). Dzięki za pomoc i propozycje :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...