Lt.Powell Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mój kumpel planuje wymianę mońka (ma 14" :) Jaki wybrać ? Z osobistego doświadczenia polecałem mu Highscreen 1797 DX , ale on - niedowiarek ... Proszę o rady , porady itd. Z góry THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a ile on chce na niego wydac (mamy sie domyslic).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lt.Powell Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No , do 1 tys, zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lt.Powell Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 I raczej 17" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 napeno nie highscreen. jak juz to ctx, lub flatron lg. ale lepiej ctx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lt.Powell Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ctx`y to gówienka , HS rulez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 CTX mają skrzeczące obudowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palas Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nie polecam Lg .. Jezeli juz Mitsubishi.. lub Iyama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 CTX to gówienka ?? No to nie wiem jak nazwać HighScreen ... Ja polecam np. coś z CTX'ów, NEC, LG. Modelów niestety nie znam ale gdybym miał kupować monitor teraz to jednej z tych firm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 faktycznie jak obudowa skrzeczy to... co wy robicie? skaczecie po monitorze? jak bym teraz bral to ten monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans22 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ja bym lg tez odradzal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Nec multisync Fe791sb.....w komputroniku okolo 1000...wyciaga lajtowo 1600, a przy 1024 ma 119Hz.........polecam tez ijame, ten nowy niebieski model...troche drozszy ale tez fajowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ja bym był na NEC, a i tak najlepsze monitory robi EIZO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 iyama niebieski nie pamitam modelu ale komputroniku można łatwo sprawdzic ładnie świeci i niezłe rozdziałki ale cena powyżej 1k zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...