KRISTERS Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Bardzo chciałbym zagrać w naszą polską superprodukcje:) każdy pewnie wie w jaką! I chce kupić karte graficzną tak do 350 zł. I zastanawiam się co będzie najlepszym wyborem. Wydaje mi się ,że Palit 8600GT w cenie po utargowaniu 340zł będzie najlepszym wyborem. Proszę poradźcie czy to właściwy wybór. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Tak, najlepszy. Moze by sie udalo uzywke Sonic znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) używana to nie bardzo. wole nowe:) a sonic to za 390 gdzieś bym wyrwał ale szkoda mi tych 5dych. ponoć tego palita nieźle się podkręca więc powinien być ok. może jeszcze jakieś podpowiedzi? o mam pytanie moja płyta obsługuje pci-e x8 czy to bedzie duża różnica z x16? bo czytałem że niby niewielka ale jaka jest prawda??? Edytowane 24 Października 2007 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Hmm na tej grafice moze ta roznica byc zauwazalna lekko w markach. W grach nie powinienes zobaczyc roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 PCX ?? IMHO lepiej nówke x1950gt http://www.ulubiony.pl/?action=StoProd&...526&u=12490 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 340zł po utargowaniu ? drogo: agito.pl - 317zł, naszacena.pl - 316zł z groszami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...