Demason Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Witam. Czy ktoś w Polsce sprzedaje wentylatory tej firmy. Polecam ten linkhttp://www.digit-life.com/articles2/cooling-systems/socketa-coolers-massive-shootout-feb2k3-part1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mintoy Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja mam glaciala diamond 2000 tylko wstawiBem do niego wentylator z Glaciala 2410pro poniewa| nie ma regulacji obrotów.ZrobiBem to dlatego bo w tym pierwszym ta regulacjia jakos slabo dziala. Ale teraz Musze powiedziec ze jestem zadowolony jak za ta cene bo Glacial 2410pro kosztuje w Sosnowcu 49zl to jest to najlepszy cooler na swiecie !!!!. przy xp1700@2600 mam temp od 39 do 43C :-) . Goraco polecam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demason Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Właśnie kilka minut temu byłem na Sprzęt - Chłodzenie i znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ja mam 2410 bez pro i temp 42 C :) jest cicho i przyjemnie :) a coolery robia cenowo i wydajnosciowo swietne i maja jedna niepodwazalna zalete - sa CICHE !!!!!! jedyne co mnie drazni to zapinka - wypinanie jest troszke problematyczne i wymaga uzycia sily :-/ szkoda ze nie maja zapinki takiej jaka daje Colorful - skladajaca sie z dwoch czesci - montaz i demontaz jest REWELACYJNY (docisk rowniez) a wystarczyloby pomyslec odrobine :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...