Gość Pussik Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Heja, szukam kawałka plexi/akrylu 40x42x0,5cm :) Najlepiej z Warszawy. 8 otworów sama mogę nawiercić, ma ktoś na sprzedaż taki fragment, lub wie gdzie dostapne w Warszawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 w Wawie jest pelno miejsc gdzie mozna kupic.. ja np poszedlem do szklarza i mi od razu wycial pod wymiar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Obozowa róg Ciołka (Wola) - do wyboru do koloru, cięcie na miejscu. Marszałkowska róg Królewskiej (Centrum) - sklep z reklamami w ciągu pawilonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 obi, praktiker, castorama... mam dalej wymieniać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Ślimak, wymieniaj, może w końcu będzie coś blisko mnie. Obi i Castorama jest 1:30h tłuczenia się autobusami. ;O Propozycje innych sprawdze z najbliższym czasie. Edytowane 25 Października 2007 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) a trza było mieszkać w zatłocznej warszawie? :D Pomyśl, że na forum jest wiele osób które chciały by mieć w mieście castorame czy inne obi :) Edytowane 26 Października 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Na przykład taki ja :D Do najbliższego spożywczaka mam 2km :D A mity o Castoramie i OBI znam tylko z opowieści moich praprzodków przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie. Może warto skorzystać z oferty jakiegoś najbliższego szklarza? Tak, jak ujął to hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 :lol: :D Ująłeś to... przeznakomicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...