Skocz do zawartości
Ocean

Wielcy Donowie - Zestaw Do Oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje za zgromadzenie Donow poszczegolnych rodzin oraz organizatrowi tego spotkania Don Purepc ;)

Zakupuje letnia rezydencje laptopa, juz sie zdecydowalem na Vostro 1500. Postanowilem tez zmienic stara siedzibe na cos nowszego. Jadna Familii z sig idzie w swiat, wiec nowa musze splodzic.

O, to wybranki mego serca, coz o nich sadzicie.

Panna E2180 lub E2160, wielu zachwyca sie ta druga, ale czy ta pierwsza nie da wiekszej pewnosci wyzszych uniesien (MHz)?

Lady Microstar P35 NEO2-FR lub FIR tak wlasciwie to czym one sie roznia, ktos na forum o plytach probowal w jednym zdaniu to wyjasnic, ale uzyl polszczyzny, tak czystej, jakby sie 10 min. temu nauczyl pierwszych slow.

Siostry OCZ 4x1GB DDR2 800MHz Special Ops CL5 lub OCZ DDR2 800MHz Gold Dual CL5 (te narazie nie dostepne w Komputronik, a tam musze brac). Zatem moga byc te specjal? Wszyscy polecaja jakies rev. 2 ale komputronik zadne tak nie okresla, to pewnie jedne z tych co wymienilem?

Matrona Corsair CMPSU-520HXEU - 520W

Przyda sie nowy kopciuszek zwany szara myszka, chcialbym Microsoft bezprzewodowa czy Wireless Laser Mouse 8000 bedzie dobrym wyborem (nie jestem "zawodowym" graczem) lubie duze myszki, aby moc oprzec cala dlon. Moze inny model? Tylko nie logitech!

Zatem Wielcy Donowie - radzcie, radzcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy polecaja jakies rev. 2 ale komputronik zadne tak nie okresla, to pewnie jedne z tych co wymienilem?

nie do konca masz racje, w komputroniku sa te pamieci rev.2 konkretnie: OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium Rev2 CL4-4-4

czemu nie chcesz logitecha?

dla mnie robi najlepsze myszki i klawiatury, ale rozumiem ze z jakiegos powodu zraziles sie do tej firmy.

do grania najczesciej korzysta sie jednak z myszek przewodowych, laserowych itp, ale przewodowych, teoretycznie sa lepsze, szybsze itp.

jednak ja mam myszke Logtech MX 1000, bezrzewodowa, laserowa i nie mialem z nia problemow ani w CS ani w Jedi Knight wiec jak faktycznie nie jestes zawodowym graczem to bierz taka jaka ci odpowiada.

pamietaj ze myszki bezprzewodowe albo maja wymienne akumulatorki (baterie) albo wbudowany akumulator ktory sie laduje w myszce na bazie, u mnie jest to drugie rozwiazanie i sporo czasu minelo nim sie naucyzlem korzystac z myszki tak, by w polowie dnia mi nie padala z wyczerpania.

jesli akurat ta mysz ci sie podoba to bierz, zle nie wyglada (pod wzgledem funkcjonalnosci:P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo weź myche revolteca - co prawda jest z kabelkiem, ale za to sensor laserowy, zmienna czułość regulowana jednym palcem i do tego wymienne odważniki. A przede wszystkim to jest na prawdę spory gryzoń, też lubię duże myszy i dlatego wybrałem tą :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi