mikee Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mam procka z plyta jak w temacie, ale procek dziala na 1100MHz, a nie na 1433MHz. Okazuje sie, ze w bios`ie ma ustawiona magistrale na 100MHz, a jak zmienie na 133MHz, to sie komp nie podnosi. Zauwazylem, ze napiecie jest ustawione na stale, ale jest 1.064V! 8O Chyba zbyt niskie :x , bios`a zaktualizowalem, ale to problemu nie rozwiazalo. Czy walnieta jest plyta czy procesor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Z tego co mi wiadomo ta płyta jest na chipsecie sis 740 - i może mieć problemy z magistralą 133(266) mimo iż tak pisze w instrukcji . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 1 V ? to ja mam przy durku 900 (niekreconego) 1,7V. a te ECS to o dupe rozczasc. tez go mam i ... niebede tego komentowal qrwa qrwa qrwa qrwa qrwa qrwa :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jeszcze 1. czy jest taka plyta ECS VT8363 - 686A ? jak tak to czy wejdzie na niaAthlonXP 1,7+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...