sebeusz Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Potrzebuję w miare dobrego 2.1 do kompa i zauważyłem że te głośniki zzbierają całkiem pozytywne opinie. Czy warto je kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 a jaka cena ?? Jeżeli więcej jak 200zł to bym szukał czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeusz Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Cena do 300zł. Co może być jeszcze lepszego od nich w tej kategorii cenowej? Dodam, że w gre wchodzi tylko zestaw 2.1. Mój pokój jest bardzo mały 6m2. Czy Logitech X-230 będą lepsze od tych Z-3e? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Lepsze nie będą ale może w cenie do 300zł to Z4 lepiej. A jak sie sprężysz to poszukaj na allegro Z 2300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Geniusy 1250x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus73 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Potrzebuję w miare dobrego 2.1 do kompa i zauważyłem że te głośniki zzbierają całkiem pozytywne opinie. Czy warto je kupić? Witam, Skąd masz takie informacje ? Przecież to zwykłe pierdziawki :huh: Lepiej zainteresuj się czymś lepszym bo za pół roku będziesz sobie pluł w brodę, że taki szajs żeś nabył. Każdy nawet najniższy model monitorów aktywnych + sub będzie grał o niebo lepiej. Ponieważ trochę interesuję się muzyką polecam Tobie szczerze jakiś produkt firm ESI lub M-AUDIO (mówię tutaj o amerykańskiej firmie a nie o niemieckie [ciach!]ianej tandecie sprzedawanej w supermarketach). Wiem że wyjdzie trochę drożej ale w ogólnym rozliczeniu będziesz bardzo zadowolony. Zapewniam Cię szczerze. :rolleyes: Linki: M-AUDIO M-AUDIO cd. Wiem, że moja propozycja jest jakby z innej baijki ale nie mam dużo pieniędzy i po prostu nie stać mnie na kupowanie [ciach!]a - czytaj zmienianie sprzętu co jakiś czas. Sprawdź kto jest dystrybutorem tego sprzętu w Polsce ale podpowiem że np. na niemieckim ebay'u można go wyrwać w całkiem niezłych cenach .... Pozdrawiam Edytowane 26 Października 2007 przez pikus73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...