itson Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 jaką kupić kartę graficzną na AGP ok 300zł, warto się zastanawiać nad Radeon 2400 bo nigdzie nie widziałem testów tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 A podaj jakiego masz kompa bo jak jakiś złom to nie warto pakować tyle kasy bo karta będzie ograniczona. Ja ze swojej strony polece Galaxy/Palit 7600GS DDR3! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itson Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Pentium 4 2400, RAM 1Gb Radeon 2400 jest tańszy od Galaxy/Palit 7600GS DDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 IMHO nic więcej niż 6600(GT) bym tu nie wsadzał. Pozbieraj kasy i zmień ten sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 ew. 7300GT DDR3 od Palita. Jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itson Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 chieftec 360w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 tak jak kolega wyżej do takiego procesora, to 7300gt jest maximum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Witam. Ja tez zastanawiam sie nad zmiana grafiki do mojego zestawu z podpisu. Mam teraz Radka X1300 PRO, nie jest to najlepszy wybor, (mam go 9 miechow a dostalem go za spalonego Radka X700 z Prolinka). Palit 7300 GT DDR3 wydaje mi sie najlepszym wyborem cena/wydajnosc (max 250 PLN), biorac pod uwage reszte kompa :) A moze macie inne propozycje jaka karte w tym przedziale wydajnosci ogolnej mojego kompa kupic za niewielka gotowke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Tak, 7300GT to max co masz za 250 zł na AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itson Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Witam. Ja tez zastanawiam sie nad zmiana grafiki do mojego zestawu z podpisu. Mam teraz Radka X1300 PRO, nie jest to najlepszy wybor, (mam go 9 miechow a dostalem go za spalonego Radka X700 z Prolinka). Palit 7300 GT DDR3 wydaje mi sie najlepszym wyborem cena/wydajnosc (max 250 PLN), biorac pod uwage reszte kompa :) A moze macie inne propozycje jaka karte w tym przedziale wydajnosci ogolnej mojego kompa kupic za niewielka gotowke ? moim zdaniem jeśli ten Radek X1300 PRO jest dobrze taktowany to między nim a 7300 jest niewielka różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Ke ? Mówimy o 7300GT DDR3, a X1300P dostaje po tyłku od 7300GT DDR2 http://www23.tomshardware.com/graphics_200...8&chart=318 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itson Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 napisałem że jeśli ten Radek X1300 PRO jest dobrze taktowany, z tego co pamiętam Sapphire miał X1300 z ddr3 i w testach wypadała bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Byla wersja X1300XT, ktora to miala 12 potosiow i 1300 to byla tylko z nazwy, ale nie wiem jak z jej cena i czy wogole jest na AGP http://www.frazpc.pl/artykuly/485/SAPPHIRE...e/znaczy/lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Napisał, że mu dali PRO, że mu dali ze sklepu - więc wypasu nie ma na pewno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Witam. W podobnej cenie znalazlem Sapphire Radeon X1600PRO 256MB DDR3, czy jest to bardziej oplacalny zakup niz Palit 7300GT DDR3? Od kilku lat jade na Radkach, i jakos bardziej jestem do nich przekonany, zdaje sobie sprawe ze na moim sprzecie w nowe gry raczej sobie nie pogram :-| Ale w 1/2 letnie chcialbym max komfortowo grac, co jest lepszym wyborem Sapphire czy Palit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 X1600PRO ? To jest chyba jakiś scięty X1650PRO, to ma 4 ropy i od 7300GT dostaje po tyłku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 A może SAPPHIRE X1650PRO 256MB DDR3 ? Cena około 300zł. HD2400 nie widziałem jak na razie na ddr3 na AGP, więc odpuściłbym sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Masz wyzej napisane, jakie atrakcje daje Ci X1650PRO, popatrz na testy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr_w Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Witam, Nie chcę zakładać nowego topiku z tym samym tematem bo nie ma po co, więc wykorzystam temat kolegi :) Przechodzimy do sedna sprawy - planuje tez wymienić grafe do 300-400zł Mój sprzęt to: Athlon Th 2200+, 1gb ramu, płyta ECS k7s5a Pro, zasilacz 400Watt Jakie propozycje.... :) Edytowane 1 Listopada 2007 przez andr_w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Do 400 kupisz HD2600XT 256MB DDR3. Ostatnio pojawiły się na AGP... może to będzie przyzwoita karta. Nie wypowiadam się co do NV bo jakoś nie interesują mnie produkty tej firmy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 IMO 7600GS będzie za dużo do takiego kompa, może zmień wszystko? Ewentualnie jak sie uparłeś to nic wyżej niż 6600GT bym nie wsadzał. Co to za zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr_w Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Jakiś Allied.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Jakiś Allied....To też do zmiany na delte albo fortrona z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja sie podepne pod temat bo mam podobny dylemat. Mój komp to athlon 1800+,512 mb ramu i myślę o Palicie 7300 GT. Przeważnie gram w rozdzialce 1024x768 i detale medium. Chciałbym pograć w takie gierki jak pes 2008, test drive unlimited i moh:a. Z drugiej strony myślałem żeby od podstaw rozbudować kompa.No ale póki co pojechałbym na karcie agp. Procek wiadomo nie jest jakiś mega mocny ale mysle ze powinien styknąć. No i niech ktos napisze czy polecą wyzej wymienione gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 PES powinien pójść, TDU też. Co do MOH'a to nie wiem. Ogólnie pomysł zły nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Na bioshocka to sie raczej nie mam co nastawiać. Pes szczegolnie zeby na high poszedł. Zamierzam jeszcze dokupic 512 ramu. Fajnie by było gdyby ktos kto ma podobnego configa do mojego napisał jak sie sprawdza ta karta w gierkach ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 kumpel ma AXP 2400+ , 1,25GB RAM i zamówiłem mu 7300GT od Palita. Jak chcesz, to w przyszłym tygodniu rzucę jakimiś wynikami, tylko mi na PW przypomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Oo widzisz i elegancko ;). A w któy dzień konkretnie by przyszła?. To ci napisze wówczas ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zamówiona kurierem , sądzę, że poniedziałek-wtorek będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ok to dam ci znać we wtorek na pm ;).Te gry co wspomniałem czyli tdu,pes i moh:a poddaj testom i bedzie gracja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...