beka Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 MOH'a nie sprawdzę, bo nie mam dema ni pełnej , a i ściągać nie chcę. Poza tym nie wiem, czy nie trzeba procesora z SSE3 , a AXp tego nie ma. Co do TDU i PES to OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Raczej nie wymaga bo w wymaganiach czytalem ze athlon xp jest podany. No ale niechaj i te dwie gierki bedą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beyock Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam Chcialbym zakupic grafike do 300-350pln. Aktualnie mam radka sapphire 9550 (antyk). Chcialbym cos na czym moglbym pograc z dwa lata. Reszta piecyka to Pentium 4 2,53ghz, 1Gb ddr2, zasilka 350W. Dodam ze nie jestem nastawiony przeciwko zadnej firmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) ten zasilacz 350W to jakiej firmy?? ciezko kupic cos na czym pograsz "2 lata" - przykladem jest chocby obecny Crysis.. jak teraz jest to to co bedzie za rok ;o ( 2 ) ;oo :P może Palit 7600GT Sonic ? wg mnie lepiej dla Ciebie byloby sprzedac Twoj obecny konfig i "po kosztach" zlozyc cos na 775 - chocby dlatego ze ddr2 i grafiki na pci-e sa tansze anizeli ddr1 i grafy na agp EDIT LITERÓWKA PLAIT@PALIT :evil: Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beyock Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) ten zasilacz 350W to jakiej firmy?? ciezko kupic cos na czym pograsz "2 lata" - przykladem jest chocby obecny Crysis.. jak teraz jest to to co bedzie za rok ;o ( 2 ) ;oo :P może Palit 7600GT Sonic ? wg mnie lepiej dla Ciebie byloby sprzedac Twoj obecny konfig i "po kosztach" zlozyc cos na 775 - chocby dlatego ze ddr2 i grafiki na pci-e sa tansze anizeli ddr1 i grafy na agp EDIT LITERÓWKA PLAIT@PALIT :evil: Zasilacz Chieftec. Co do grania przez dwa latka to raczej mialem na mysli cos w stylu NFS'a, Pesa/Fify, itp i oczywiscie CS-ik :) po kosztach czyli 250pln procek pentium d jakis + plytka minimum 250-300pln plus grafika czyli wyjdzie z 800pln a za to co mam teraz wezme pewnie maxymalnie z 250pln :/ wiec troche potrwa zanim uzbieram reszte... no chyba ze jakas starsza babcie skroje na ulicy :) (joke) co do ram to przeciez pisalem ze mam ddr2 a nie ddr1 :P Edytowane 9 Grudnia 2007 przez beyock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...