sZiBis Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Wlasnie nie wiedizalem czy dac tu czy to chlodzenie jak cos toprosze mnie przeniesz dzieki A tutaj kolejna moja przerobka tyle ze w glownym komputerze zmienilem cieniutkie chlodzenie chipsetu z epoxa na radiator z p45c czyli pentiuma :D starego :D sami zobaczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Zapodaj jeszcze jakiś mały 40x40 i puść na 5 V :) to będzie jeszcze chłodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Spox mam tak samo zrobione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 identyczny radiator mam nawet,ale inaczej ulozony przez co estetyczniej wyglada,mam tylko jedno wyciecie na kondensator na razie sie na pascie trzyma ,bo ciut nie tak dziorki wyszly,ale za dwa tygodnie poprawie jak w domu bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja mam all scalaki i mosfety na mobo z takiego coolerka oklejone, i grafe 8) Dobry i tani pomysl, oraz ciekawy wizualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...