bobby_moore Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Wydajna karta pod AGP Postanowiłem kupić sobie mocniejszą karte pod AGP. Aktualnie posiadam GeForce 6600, proc A64 4k+, MSI K8T neo2 v 2.0, 1gb ram, chieftec 400W. Narazie srednio chce mi sie modernizowac cały sprzęt, tzn proca mobo, interesuje mnie tylko grafa. I tu jest pytanie, co wybrać? gForce 7900GS np http://allegro.pl/item255084803_galaxy_790..._540_1400_.html , czy może x1950PRO np http://allegro.pl/item258500965_sapphire_x...a_fv_wawa_.html . aukcje wzięte pierwsze z brzegu, może uda sie wyrwać cos tanszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 A nie lepiej sprzedać to wszystko i przejść na PCI-E ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 z dwojga złego to juz bierz Radeona, pomyśl nad zmiana na pcie, pakowanie sie teraz w agp jest imo bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Masakryczna ilość kasy w błoto. Jak już to IMO X1950GT i kręcić na PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby_moore Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 hm, sądząc po opiniach chyba jednak zdecyduje się na przesiadke na PCI-E. Więc kolejne pytanie, co wybrać żeby zmieścić się w tych 550 zł za mobo i grafę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Ale chcesz zostać na procku czy może sprzedać tamto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby_moore Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 myślę ze procka narazie zostawie, kupie tylko nowe mobo i grafe. Koło marca wpadnie więcej kasy to wtedy zrobie gruntowną modernizację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Nie wiem czy dostales moja wiadomosc na pm ;) Jesli tak to prosze odpisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...