Galago Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Witam... No cóż... czasami sam udzielałem porad, ale teraz nie mam czasu z racji 'zmiana pracy itd.' śledzić wątków na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość... Posiadam już E2180 i OCZ PL. Rev.2 i teraz: wybór MoBo, od razu piszę :> nie chcę Foxxble, MSI, a tym bardziej Abita. Cena do 550zł na P35. Stabilność, jak i możliwości OC, nie jestem hardcorowcem. Od razu wspomnę, że byłem pracownikiem serwisu części komputerowych i Abit kojarzy mi się z wymiocinami... już nie wspomnę o ich opieszałości i wręcz chamstwie ze strony serwisu. P.S Beka... liczę Na Ciebie. :> Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Asus P5K-E ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Popieram. Asus P5K-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Jeśli nie Fox, MSI ani Abit to zostaje Ci Asus P5K-E albo DFI Blood Iron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...