Saitek22 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Kupiłem sobie oto ta kartę co w temacie, ku mojemu zdziwieniu po podłączeniu i zainstalowaniu sterów, nie działa optyczne wyjście. Czym to może być spowodowane ?? Instalowałem nowe stery, w biosie też patrzyłem, w menu karty nie moge właczyc wogóle tej opcji. Amplituner który posiadam na pewno jest sprawny jak i kable optyki które mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Może zainstaluj sobie specjalne sterowniki do tej karty link do tematu i sterowników masz u mnie w sygnaturce. Zakładam że jest to wersja Fun ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Po kilku godzinach rozgryzłem trochę :) Tylko nie wiem jeszcze jak zrobic by w grach też było 5.1 Włączam grę i pojawia sie na wyświetlaczu pcm i wtedy jest tylko stereo. Jak wyczytałem to nie ma opcji 5.1 w grach przez optyka :( Edytowane 26 Października 2007 przez Saitek22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...