manix22 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Za Chiny ludowe nie mogę przy pomocy tej płyty podkręcic AMD 4200+. Poszperałem po różnych forach i tu też i za nic nie mogę podnieść HTT albo nie w tych ustawieniach szukam!!!!! pomocy!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Poszukaj takiej opcji, w której możesz ustawić 200MHz, 400MHz, 600MHz, 800MHz i 1000MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix22 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 No to ja mam 200, 400, 600 i 800. Bo ten cipset jest tylko do 800. Ale potem stoję w miejscu. Nie mam pojęcia gdzie dalej szukać. Klikałem już na wszystko!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Advanced -> CPU Configuration -> CPU Frequency - regulacja HTT co 1MHz (byćmoże trzeba będzie przestawić Overclock mode na CPU AGP Async.) Advanced -> Chipset Configuration -> CPU - NB Link Speed - regulacja mnożnika HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix22 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Wielkie dzięki Luk !!!!!!!!!!!!!! Rozjaśniłeś sytuację, aż nad to. Problem był w tym, że HTT trzeba wpisać z klawiatury, a ja ciężko myślałem dzisiaj. No coments !!!!!!!!!!! Już wszystko chodzi, jutro muszę tylko jakiś dobry wentyl na am2 i do boju. Jakieś sugestie co wentylatora mile widziane. jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Zajrzyj do działu o chłodzeniu. Z tańszych to AC Freezer 64 PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avitr Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Wielkie dzięki Luk !!!!!!!!!!!!!! Rozjaśniłeś sytuację, aż nad to. Problem był w tym, że HTT trzeba wpisać z klawiatury Nie trzeba. Mozna plusem i minusem z klawiatury numerycznej :) jutro muszę tylko jakiś dobry wentyl na am2 i do boju. Na boxie tez mozna sporo podkręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix22 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Wsio się zgadza Avitr, tylko, że na AC 64 Pro temperatura przy tych samych ustawieniach procka o 8-10 C niższa. Tylko chyba mam problem z zasilaczem. Procomp 350 W chyba jest za słaby!!!!!!!!!!!! Dostanę coś do stówki ???????? Edytowane 28 Października 2007 przez manix22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Za niewiele pnad 100zł jest Modecom MC-350ATX2.0 lub Amacrox AX400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...