vicek Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Witam. Ktora z tych plyt jest wedlug Was najlepszym wyborem? Slyszalem, ze na GIGABYTE sa problemy z duzym chlodzeniem procesora (np. Ninja i Infinity), wiec zostaje: ASUS P5K-E i MSI P35 NEO2-FIR. Procesor to E4300, ram OCZ, a grafika 7900GTX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Gigabyte odrazu odpada Polecam MSI, bo mam ;] Ma większe zakresy regulacji napięć, jest tańsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Witam. Ktora z tych plyt jest wedlug Was najlepszym wyborem? Slyszalem, ze na GIGABYTE sa problemy z duzym chlodzeniem procesora (np. Ninja i Infinity), wiec zostaje: ASUS P5K-E i MSI P35 NEO2-FIR. Procesor to E4300, ram OCZ, a grafika 7900GTX. mysle ze ile osob tyle opinii. jedyne co moge powiedziec to to ze ja zdecydowalem sie i zarazem uparlem na asusa :) pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicek Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 jade po asusa :) raz kozie smierc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebul4 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) jak to jest z tym MSI?? bo gdzies wyczytalem w jakiejs recenzji ze bez ustawiania jakich tam zworek na tej plycie ma sie slabsza wydajnosc niz w konkurencyjnych plytach (dopiero po zmianie jest dobrze) Wiec chcialem sie teraz zapytac przy okazji urzytkownikow tej plyty jak z tym sprawa wyglada bo zastanawialem sie nad nia ale jakos niewidzi mi sie podkrecac procka i cochwila schylac sie do kompa zeby jakies zworki przestawiac Edytowane 26 Października 2007 przez rebul4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...