NowyTomek Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Mam zestaw klawiatura plus myszka Logitech LX700. Co do Klawiatury zażaleń nie mam, ale myszka... Mam ją od ponad półtorej roku, chodziła ok, wręcz wyyśmienicie! Niestety zrobiłem reinstalke systemu XP, załączyłem myszkę i chodziła ok... przez pierwsze 2 dni, potem przy szybkich ruchach myszką kursor się zatrzymywał... i robi tak do dziś. Co może być przyczyną? Przed reinstalką systemu sprawdzałem myszkę na innym komputerze i się przycinała, dlatego jak zrobiłem reinstalkę u siebie to sie modliłem by działała poprawnie... co w pewnym sensie moje życzenie się sprawdziło. Nie wiem co może być przyczyną, sądzę, że konflikt na tle systemu, ale jak to możliwe? Odbiornik jedyny jaki mam oprócz myszki bezprzewodowej to radio, ale po przeniesieniu go problem dalej występuje. Te 2 komputery są podłączone Lan'em, czyżby możliwe, że problem sie zaraził od tamtego kompa? Mam najnowsze sterowniki ściągnięte ze strony producenta. POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...