Dr@GuN Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) hej mam problema postanowilem upgradowac starego kompa nie powiem co za szajs tam siedzial ale sie go pozbylem , teraz mam p4 2.8ghz z ht na rdzeniu north nie bylo na poczotku zadnych problemow , odrazu sie odpalilo i chula , ale....nie z tego ni z owego ZWIS ....no nic pomyslalem zdarza sie ale juz cos czulem ze to zle wrozy , sytuacja sie powtarzala , zmienialem grafe , ramy i zasilacz i zawsze jakies zwisy , jak sie odpali to nawed 3dsmarka pusczalem ale co z tego jak skonczyl i moment po sie zwiesil...to samo z superpi....zliczyl 32m i dooopa zwis jak chcialem zajzec do everesta zaraz po....nie przegrzewa sie bo po 20minutach spi radiator byl ledwo letni....i wg programow ma cos kolo 52* max wiec looz nie wiem co to moze byc , odpalam knoppixa z plyty i zwis....wylanczalem ht to samo....magistrala na 166 to samo...co do .... ps. pisze z tego knoppixa ktory sie dopiero co odpalil i nie mam znakow polskich nie krzyccie... Edytowane 26 Października 2007 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...