LOW_RIDER Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zakupiłem tą kartę z myślą że będzie lepsza od mx200 i co rozczarowłem się :evil: Ustawiłem kartę na 225 zegar 215 pamięć i testujeee.....i <span style="color:red;">[ciach!]</span>(soory ale sie z deko wnerwilem) 3d mark 2000 to....3500pkt,to mniej niż na moim byłym mx200 64mb,tu tez 64 ale ddr no i o niebo szybsze przynajmniej na papierze.Sterowniki to najnowsze i oficjalne,a direct8,1 o co biega? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 a zauwazyles moze ze toto nie ma hardware T&L? mysle ze przez to ci tak wolno chodzi w 3dmark. Odpal sobie jakas inna gre, moze tam bedzie szybciej Pozdrawiam (tez kupilem taka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOW_RIDER Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 A to dziwne,gdyż T&L test na mx200 ni został przeprowadzona a na Ati tak i było całkiem nieźle! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 a zauwazyles moze ze toto nie ma hardware T&L? mysle ze przez to ci tak wolno chodzi w 3dmark. Odpal sobie jakas inna gre, moze tam bedzie szybciej Pozdrawiam (tez kupilem taka) Kto Ci takie bajki naopowiadal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...