beka Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 No to jak Ci to tak potrzebne to sobie kup coś co ma Firewire, proste <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 ta tylko asusa czy msi ;p ceny podobne sa tego wszystkiego. a kazdy chce wybrac najlepsza plyte :) tylko jaka? i czemu? tyle zdan ile osob. przydaloby sie dlaczego ta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Kazda bedzie dobra. Jak chcesz sie wiecej dowiedziec to poprzegladaj dzial Co Kupic i tematy o tych plytach. Sam sobie zdanie wyrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) no to juz wszystko wiem :) tak trudno bylo wkleic ten adres? http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2521 no wiec wybor dla mnie jest oczywisty :) Foxconn P35A !!!!! na wielkie wyroznienie zasluguje u mnie Abit IP35-E zajebisty jak foxconn i ma wspanialy niebieski laminat, ale dla mnie foxconn :) abit jest troszke ubogi. wybralem foxconna ze wzgledu na lepsze wyposazenie :) (port com i inne moje bajki xD) kto wie kiedy bedzie w sprzedazy FOXCONN P35AP-S ??? Edytowane 28 Października 2007 przez beavis89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 W Polsce nie widać i raczej mało na ten temat wiadomo :| Szykuje się coś innego -> P35AP-S z DDR2/3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...