Martinii Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Panowie, czy w grze jest granatnik? Tzn jako dodatkowe wypozazenie karabinu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Panowie, czy w grze jest granatnik? Tzn jako dodatkowe wypozazenie karabinu?Jest. Znalazłem go dopiero przy drugim przechodzeniu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Granatnik oraz dodatkowe "celowniki" można zabrać zabitym wrogom w poszczególnych planszach gry. Jak sięporozglądasz to napewno znajdziesz. Edytowane 24 Listopada 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Granatnik oraz dodatkowe "celowniki" można zabrać zabitym wrogom w poszczególnych planszach gry. To akurat wiem ;) Liczylem na jakas bardziej konkretna lokalizacje granatnika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Nic nie trzeba odsiadywac bo ewidentnie jest cos skopane, przynajmniej u mnie. Raz siedzialem tam dobre 10 czy 15min szwedajac sie po katach i nic nie nastapilo.Spróbuj wczytać ostatniego autosave i nie używaj quicksave (F5) w takich problematycznych miejscach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 W którym miejscu trzeba oczekiwać na otwarcie przejścia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 To akurat wiem ;) Liczylem na jakas bardziej konkretna lokalizacje granatnika ;) Narazie znalazłem jedną lokalizację » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Misja po zniknięciu Proroka. Masz wyłączyć/rozwalić drugi zagłuszacz GPS (widać go z lewej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Dziekuje wszystkim za pomoc :mur: Musialem pominac caly level CORE :-| Nivea tu znajdziesz "sejwy" do wszystkich leveli. Niestety tylko z poczatkow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) W którym miejscu trzeba oczekiwać na otwarcie przejścia? http://img258.imageshack.us/img258/4126/beztytuuqu9.jpg http://img240.imageshack.us/img240/2647/beztytuu1sa5.jpg Wchodzisz do tego po lewej, pamiętaj, żeby nie używać F5 pomiędzy autosave. Tym sposobem za każdym razem działa i nic nie trzeba odczekiwać. Przechodziłem bramki dołem, nie głównym przejściem. Edytowane 24 Listopada 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Mam pytanie: Czy ktos moze mi powiedziec jak chodzi Crysis na SLI chodzi mi konkretnie o karty 8800GT,GTS,GTX, mile widziany jakis link do testow, jesli juz bylo wczesniej to Sorry,przejrzalem ostatnie 10 stron ale nic nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Dziekuje wszystkim za pomoc :mur: Musialem pominac caly level CORE :-| Nivea tu znajdziesz "sejwy" do wszystkich leveli. Niestety tylko z poczatkow... No to cienias jesteś bo to jest mocniejszy lewel z tej gry. :D ... chociaż dalej też jest masakra. Pewnie się powtórzyłem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszax Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Ja mam problem z ostatnim bosem. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odsztelilem mu pierwsze ramie , pozabijalem wszystkie latajace mobki i Helena mowi mi zebym nacelowal drugie ramie i tu jest problem. Chodzbym nie wiem jak dlugo celowal i zachodzil z roznych stron nie chce sie nacelowac :blink: . Po wczytaniu sejwa jest jeszcze gorzej - nie moge nawet pierwszego ramienia nacelowac :? Ktos wie co z tym jest nie tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Ja mam problem z ostatnim bosem. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wczytaj autosejwa 110 i potem nie używaj quicksave, ewentualnie tylko przed rozwaleniem ostatniej (czwartej) wieżyczki. Po przejściu pełnej wersji jestem bardziej zadowolony, niż zawiedziony. Od trzeciego levelu zaczęło się robić ciekawiej, doszła do tego momentami inna muzyczka, Fabuła wbrew pozorom jest bardziej rozwinięta, niż sądzono, mimo to nadal stanowi tylko pretekst do zdobywania kolejnych lokacji, nic nowego w fpp. Właściwie dopiero od "Relic" gra bardziej wciągnęła. Zawód mam odnośnie levelu "Paradise Lost", » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « gdzie zamiast zwiedzać trzeba było głównie biec przed siebie, a jest to jedyny level w pełni zamarznięty. Ktoś się przyłozył do stworzenia scenerii i nawet nie ma mozliwości tego w czasie gry obadać. Trzeba było z edytora skorzystać Sterowanie tym statkiem powietrnym tez mi nie podeszło, mogli zastosować sterowanie BF2. Na pewno do gry wrócę, po wydaniu patcha. Grafika jest taka, że mam powód do zmiany karty, obecna momentami cienko przędzie (szczególnie przy używaniu celownika optycznego), a szkoda rezygnować z takiej grafiki. Edytowane 25 Listopada 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Mam pytanie: Czy ktos moze mi powiedziec jak chodzi Crysis na SLI chodzi mi konkretnie o karty 8800GT,GTS,GTX, mile widziany jakis link do testow, jesli juz bylo wczesniej to Sorry,przejrzalem ostatnie 10 stron ale nic nie znalazlem. http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2812137 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Orientuje się ktoś jak pójdzie crysis na sprzęcie z siga ? ew. czy na średnich + 1024x768 da radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Co się dzieje, że na Gametrailers.com nie ma jeszcze recenzji Crysisa ? Czyżby EA skończyły się fundusze ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Orientuje się ktoś jak pójdzie crysis na sprzęcie z siga ? ew. czy na średnich + 1024x768 da radę?minimalne/srednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Taka ciekawostka: jak chcecie ograniczyc przebijanie sie przez menu gry do minimum (grajac w sp) to wlaczajcie gre klikajac bezposrednio na pliku save'a ;) Tak w ogole to pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim...odpalaniem gry przez plik zapisu edit: Charnaś nie wiedzialem ale w max'a 2 gralem ;) Edytowane 25 Listopada 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Taka ciekawostka: jak chcecie ograniczyc przebijanie sie przez menu gry do minimum (grajac w sp) to wlaczajcie gre klikajac bezposrednio na pliku save'a ;) Tak w ogole to pierwszy raz sie spotkalem z czyms takim...odpalaniem gry przez plik zapisuOdpalać gre przez plik zapisu można było chociażby w Max Payne 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michomis Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 gra była fajna do momentu kiedy skończyła sie dżungla w wydaniu tropikalnym. wszystko to co co zyskała w moich oczach, upadło wraz z wejściem do jaskiń. potem grałem już tylko po to żeby przejść, bez radości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Powinno być jeszcze z 3 mapy w wydaniu tropikalnym w tym mapa w połowie zamrożoną dzunglą i normalną - fajnie by to wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszax Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Ale strasznie krótki ten Crysis. Moim zdaniem przereklamowany :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Orientuje się ktoś jak pójdzie crysis na sprzęcie z siga ? ew. czy na średnich + 1024x768 da radę? Na średnich to tylko w 800x600 bez AA i AF oczywiście. Jest w miarę rozsądny FPS. Ale gra nie wygląda dobrze wtedy. Coś jak Far Cry z gorszymi teksturami. W grę nie powinno się grać na sprzęcie podobnym do naszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Dzieńdoberek. :-D Zacznę od tego, że miło zaskoczyła mnie viśta... włączył się system, pokazał się jakiś komunikat... nawet dobrze się nie zorientowałem o co chodzi a już pracowały oba rdzenie. Dla mnie bomba. No to kryzys... ustawienia takie... prędkość działania taka... Jakość obrazu lepsza niż pod ikspekiem nawet z wymuszonymi ustawieniami na very high i to nawet nie podlega dyskusji. Jak ktoś napiszę, że nie ma różnicy to parsknę śmiechem. Nie ma w ogóle takiego człowieka i jego wypowiedzi brać pod uwagę. Mowa oczywiście o różnicach graficznych i efektach a nie o guście. Moje zdanie jest podobne do tego o lost planet czyli efekty w dx10 są "bogatsze" i jest ich więcej... no ale płynność pozostawia wiele do życzenia. A... i jedna jeszcze sprawa... ... działają oba rdzenie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 ehhhh chyba dzisiaj vistę zainstaluję by wypróbować DX10 i zobaczyć jak słabego mam kompa ;P bo coś widzę, że będzie słabiutko z fps pod vistą w very high Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Jakość obrazu lepsza niż pod ikspekiem nawet z wymuszonymi ustawieniami na very high i to nawet nie podlega dyskusji.hmm. czy, aby na pewno? udowodnij :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 No ale co mam Ci Sulaco udowodnić? Po prostu mnie podpuszczasz. ;) Wystarczy zobaczyć grę w obu trybach i nic więcej. Różnica jest zauważalna od razu i na dodatek widać gdzie ona jest. Wszystko. :-D Na moich screenach widać różnicę a co dopiero w grze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Ekhm http://www.gamespot.com/features/6182140/index.html As far as we can tell, the difference between very high quality in Windows XP and Windows Vista is quite subtle. We noticed some extra shadowing on the rocks in the Vista version, and while there are differences between the hacked XP shots and the Vista shots, we can't really say that one looks better. Według tego źródła różnic praktycznie nie ma :) Edytowane 26 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 @qqrydza to chyba ręcznie nie grzebałeś w configu , trzeba troche pogrzebać i obraz jest taki jak na dx10. Wcześniej zauważyłem , ale w wodzie mienią się jakieś kolory oraz w jednym miejscu przy wodospadzie widziałem tęcze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Wcześniej zauważyłem , ale w wodzie mienią się jakieś kolory oraz w jednym miejscu przy wodospadzie widziałem tęcze :lol2:Piszesz o którym trybie? Tęczę widziałem również przy jednym wodospadzie, w dx9. Edytowane 26 Listopada 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...