Gregor1230 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 No przydało by się coś nowego na tym enginie ujrzec, a nie na biednum i okrzycznaym UE 3.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Tia, ale póki coś takiego nie wyjdzie to ja ide pykać w UT3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 A ja w crysisa :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Podobno SoftClub wydał jakiegoś moda Crysis Second Coming, slyszal ktos o nim? http://radikal.ru/F/i024.radikal.ru/0805/a...556979.jpg.html http://radikal.ru/F/i015.radikal.ru/0805/c...a78414.jpg.html http://radikal.ru/F/i035.radikal.ru/0805/2...3aa191.jpg.html http://radikal.ru/F/i006.radikal.ru/0805/d...28111e.jpg.html O grze: użytkownik ma więcej możliwości i więcej zależy od niego, głowne zadania to załagodzić konflikt koreański, zbudować baze wojskową, zdobyć kilka wysp oraz wyeliminować wszystkich nieprzyjaciół. Co nowego: * nie wymaga obecności wersji oryginalnej * Nowe ekscytujące misje * Ogromna liczba różnych form broni * Niezrównana piękno otoczenia * Ogromna liczba wrogów nie pozwoli ci się zrelaksować Wymagania sprzętowe * System operacyjny: Windows XP / Vista * Procesor: Pentium IV 3,0 GHz * Pamięć: 1 GB (2 GB dla Vista) * Video: 256 MB (na poziomie GeForce 7600 GT lub Radeon 9800) * Dysk twardy: 5 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 nie wiem czy to było ale chyba robi się mocarz na tego kryzysa w wysokich rozdziałkach itd http://twojepc.pl/news16806.html ciekawe ile to bedzie kosztować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Bylo chyba oczywiste ze dopiero nastepna generacja GPU w pelni pociagnie Crysie :> OSobiscie nie narzekalem i 1280x1024 AAx2 ANx4 Full mi na Dx9 latalo i na GT200 czekac nie trzeba bylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) Ja też nie narzekałem. Na dobrym konfigu na DX9 VHigh średnio FPS latał od 23-40. Przy ostrej rozróbie 18-19 FPS, a trzeba dodać, że to dość wypasiony cofnig. Grafika na oko niczym nie ustępuje DX10 VHigh. Może tylko cienie nieco słabsze, ale reszta IMO wygląda podobnie, a działa o wiele płynniej od DX10 ;) Grę już przeszedłem i nie będę się od razu rzucał na tego GT 200. No chyba, że zmusi mnie do tego jakiś ciekawy tytuł z ładną grafiką, której nie podoła poczciwy G92. Co do Crysisa to z pewnością jeszcze długo będzie benchmarkiem dla nowych układów i jak to było z FarCry czy D3 każdy będzie liczył ile to FPS przybyło. A jak już każdy będzie miał po 100 FPS w Crysis wtedy wszyscy o tym zapomną. Pojawią się nowe gry i nowe układy/procesory. itd bla bla bla ;) Co do tego moda to czemu nie. Swojego czasu do FarCry wyszło parę nieoficjalnych dodatków. Fajnie jakby wydali coś ciekawego również do Crysisa. Edytowane 26 Maja 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Ja czekam na jakis reality mod do Crysisa :) Ale pewnie sie nie doczekam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzi Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Podobno SoftClub wydał jakiegoś moda Crysis Second Coming, slyszal ktos o nim? http://radikal.ru/F/i024.radikal.ru/0805/a...556979.jpg.html http://radikal.ru/F/i015.radikal.ru/0805/c...a78414.jpg.html http://radikal.ru/F/i035.radikal.ru/0805/2...3aa191.jpg.html http://radikal.ru/F/i006.radikal.ru/0805/d...28111e.jpg.html O grze: użytkownik ma więcej możliwości i więcej zależy od niego, głowne zadania to załagodzić konflikt koreański, zbudować baze wojskową, zdobyć kilka wysp oraz wyeliminować wszystkich nieprzyjaciół. Co nowego: * nie wymaga obecności wersji oryginalnej * Nowe ekscytujące misje * Ogromna liczba różnych form broni * Niezrównana piękno otoczenia * Ogromna liczba wrogów nie pozwoli ci się zrelaksować Wymagania sprzętowe * System operacyjny: Windows XP / Vista * Procesor: Pentium IV 3,0 GHz * Pamięć: 1 GB (2 GB dla Vista) * Video: 256 MB (na poziomie GeForce 7600 GT lub Radeon 9800) * Dysk twardy: 5 GB To jest właśnie ów "Crysis - Второе пришествие" o którym tu pisałem (str.76). Tylko tytuł zmieniony na angielskojęzyczny - gra nadal w jęz ros. I nie jest to mod tylko samodzielny dodatek Jest już dostępny na polskich stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 pograłem w końcu w kryzysa daje radę ale i sporo mu brakuje ;] najbardziej podoba mi się klimat, najmniej - 'inteligencja' przeciwników (współpraca ? jak dla mnie to dają się lać okrutnie..), ich zachowanie (np helikoptery, nie ma szans widzieć a widzi, można go tylko zestrzelić, wyptakać się nie da ;)), 'realizm', bronie - brak celności czy raczej pociąganie seryjkami,, i to praktycznie nie zależy od gracza. 14xx x cośtam low low low i na x800gto raz widziałem przycinkę i to ewidentny bug bo tylko odrobina dymu i widok na drzewo ;p a tak jest ok :] ogólnie - gameplay taki sobie, widać to najlepiej jak się nie zachwyca efektami tylko biegnie między biednymi teksturkami ;p ale wciąga i jest kandydatem na pierwszą grę którą przejdę od hl2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Mnie najbardziej wkurza w Crysisie to, że Chinol jest w stanie wytrzymać 10 naboi w łeb :o, albo jakiś cały magazynek w brzuch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Mnie najbardziej wkurza w Crysisie to, że Chinol jest w stanie wytrzymać 10 naboi w łeb :o, albo jakiś cały magazynek w brzuch...Chyba grasz w inną grę zapewniam Cię, że "Chinole" padają po max. 3 celnych strzałach w głowę, a przeważnie po jednym. Edytowane 29 Maja 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zmień sobie poziom trudności i będą natychmiast padać, ale twój kombinezon też dostanie słabsze bateryjki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 jwstem po crysis. wrazenia , tu dostaną mi się baty o wielbicieli crysis, grafika super , wytyczyła nowe standardy,nie da się ukryć lepszej do tej pory nie zrobili. widoczki efekty wybuchy dech zapiera.IA hmmm troche się mozna przyczepić do tych ciołków do których trzeba był podejść i wsadzić im prawie guna do zębów, lub do panów olewaczy wszyskiego, kiedy zabijająć im kompana jarali ślugi dalej nie robiąc sobie nic z tego faktu. no wiadomo bugi ale gdzie ich nie ma.no i słaby gameplay jak dla mnie troszeczke nudnawa była ta giera.dla mnie ważniejszy jest gameplay od grafiki i na to zwracam uwage.ale to tylko moje zdanie.kazdy ma inny gust.dałbym jej 8.5 a i mam jeszcze takie zapytanko widziałem nie wiem czy to mody czy co w crysis wybuczch atomowy, jakieś poustawiane beczuszki w które sie ładuje , pokazywały fizyke w crysis fajna zabawa , czy może ktoś mi napisać skąd to pobrać a szczególnie ten wybuch atomowy super to wyglądało. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler , pytanie o grę" długo się pływa u ufoludów ?? coś tam potem jest jeszcze nie pływanego czy to już koniec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Jakies 30-45 minut max jak sobie pozwiedzasz gluto-statek, pozniej jest dosyc ciekawie, lekka zmiana "klimatu" i nowi przeciwnicy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Dla mnie najnudniejszy kawałek. Później, dla odmiany, masz koniec z dowolnością i "jazdę na czas". Jeszcze sporo się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 No niestety ten układ core chyba to najgorszy odcinek gry , ale nie trwa długo i potem znów zaczyna się rozpierducha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Jak dla mnie po misji Core kiedy to wszystko zamarzło już nie jest tak fajnie jak było wcześniej kiedy się koreanczyków eliminowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Zainstalowalem patcha 1.1 i na savach z przed poprawki nie mam broni nic nie moge robic:/ Jak to naprawic? Teraz jestem zaraz po znalezieniu tego statku ide odbic tego zakladnika Na kompie z sygnaturki smiga az milo ofc wszystko na max PS: Glupie pytanie jako ze dawno nie gralem [w sumie to moja pierwsza gra nowa od paru lat] jest dx10 na XP? Pod sp2 czy trzeba sp3 czy jakos inaczej? Edytowane 30 Maja 2008 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Ściągnij odpowiedni config i ciesz się grafą z dx10 :wink: Tylko wydajności zmaleje tak dwukrotnie :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Jak dla mnie po misji Core kiedy to wszystko zamarzło już nie jest tak fajnie jak było wcześniej kiedy się koreanczyków eliminowało. A jak dla mnie, to i Koreańce byli fajni, i UFOlki :lol2: bo trzeba przyznać, że ta walka z kosmitami, ma swój klimat :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 A jak dla mnie, to i Koreańce byli fajni, i UFOlki :lol2: bo trzeba przyznać, że ta walka z kosmitami, ma swój klimat :rolleyes: Naprawdę myślę, że do wielu nie dociera, że to Sci Fi shooter :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 e tam, w far cry było to samo,, część ze strzelaniem do ludzi była lepsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushidoblade Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Witam potrzebuje pomocy gram w Crysisa i utknolem w jednej misji tam gdzie musze odbic zakladnikow i isc na miejsce ladowania jednak powybijalem wszystkich a to wejscie takie co tam jest jest czalyczas zamkniete co zrobic caly czas dwie strzalki zielone swieca a do tej drogiej nie moge sie dostac tam z zakladnikami za odp z gory dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Witam potrzebuje pomocy gram w Crysisa i utknolem w jednej misji tam gdzie musze odbic zakladnikow i isc na miejsce ladowania jednak powybijalem wszystkich a to wejscie takie co tam jest jest czalyczas zamkniete co zrobic caly czas dwie strzalki zielone swieca a do tej drogiej nie moge sie dostac tam z zakladnikami za odp z gory dzieki :wink: Mógłbyś powiedzieć która to dokladnie misja? Chodzi mi o Nazwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushidoblade Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Mógłbyś powiedzieć która to dokladnie misja? Chodzi mi o Nazwę. Tamta juz teraz przeszlem teraz jestem na statku i musze zalatwic statek obcych pisze mi ze musze dzialkiem lotniskowca znalazlem takie dzialko i tylko te cztery wyrzutnie obcego zniszczylem a ta gosciowka ze smiglowca cos mi tam o ataku szmargocze niemoge tego wielkiego statku zniszczyc doradz co mam robic czy jest jeszcze jakies inne dzialko lotnioskowca????? ta misja nazywa sie Accesion crysis Edytowane 31 Maja 2008 przez bushidoblade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) no to kolego ostatnia misja, wejdz pod ten statek obcych i tam jest jeszcze jedno ustrojstwo do zlikwidowania , namież z tego działa i wal. Edytowane 31 Maja 2008 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Musisz czekać na odpowiedni moment, i uderzać z działka taktycznego (chyba tak to się nazywa), oczywiście najpierw czekając zanim się naładuje :rolleyes: jeszcze moment i koniec twojej przygody :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushidoblade Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Juz sie domyslilem ale dzieki strzelilem poprostu gape i nie wziolem ze zbrojowni tego dzialka a pozniej juz drzwi byly zablokowane jednak cofniecie do 3 save gry zalatwilo sprawe i statek alienow poszedl pod dno :wink: the end podroz helikopterem z koreanka do Crysis2 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...