Neo_x Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 A po sieci ktoś pyka? Może jakaś ustawka na partyjkę w crysisa ? PPCteam chyba już nie istnieje co ?eee kto Cie tak oszukal? Nawet swoja domenke mamy http://www.ppcteam.pl o serwerze TeamSpeak nie wspominajac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Witam! Mam problem z misją Core http://img102.imageshack.us/my.php?image=beztytuuao8.jpg jestem tutaj, i gdzie mam iść? błąkam sie już z 10 min :/ Edytowane 1 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Do dziury ;) i dalej przez dziurę ;). @leborg Wątpię multi rządzi. Raczej nikt nie zapomni i bedzie się rozwijać. Zapomną pewnie o bf2. Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam! Mam problem z misją Core jestem tutaj, i gdzie mam iść? błąkam sie już z 10 min :/ Błąkać się dalej, w końcu jakieś czeluście się otworzą i przejdziesz dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Chcialem sobie zrobić nuke'a tak żeby zdmuchiwało budynki. Robie wszystko tak jak w tutorialu ale lipa bo nie działa :( 1. Jak trzeba ustawic budynki w stosunku do źródła wybuchu (odleglosc) 2. Jest jakis inny sposób na nuka niż strzal z czołgu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Gregor1230 mógłbyś zrobic GPU benchmark na high w rozdziałkach 1280x1024 i 1024x768 ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Nadal w misji Core :/ :mur: Czyli mam czekać aż to wejście w kształcie 6-cio kąta foremnego sie otworzy? bo latam po tej planszy i nic :/ :mur: próbowałem nawet go przebijać, ale nie daje rady - w końcu to szkło :/ Edytowane 1 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nadal w misji Core :/ :mur: Czyli mam czekać aż to wejście w kształcie 6-cio kąta foremnego sie otworzy? bo latam po tej planszy i nic :/ :mur: próbowałem nawet go przebijać, ale nie daje rady - w końcu to szkło :/ Ja wybiłem wszystkie te stworki latające, potem czekałem chyba z 5min i nagle się te wejście otworzyło . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Bo dochodzi do niego prąd ;). Zapalają się takie [ciach!]lniczki powoli z upływem czasu . Nikt chyba nie wpadł, że można tak szybko wybić mątwy. @Fishu Zaraz zrobię. Wszystko vhigh ze swoimi dodatkami cfg w kwesti fizyki . Rozdziałka 1024x768 , ale gram w innej i jest dobrze ;) natywna tv . Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dzięki wielkie ;) Duża różnica w fps między High a VHigh ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Dość spora rzędu 10 fps jeśli chodzi o średnią. Edytowane 1 Grudnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Czy byłby ktoś tak miły i przesłał mi save'y z etapu gdzie się pływa i gdzie pojawiają się pływające potwory. Mój Tagan nagle zaśmierdział , wyłączył się , pociągnął hdd ze sobą i padł. Straciłem wszystkie save'y :( avenger@infinity.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Pływające potwory :lol2: , może raczej lewitujące. Na początku pomyślałem , że coś omineło pomineło. Mam save , ale dużą zajmują , przy tym łączu nie zabardzo wyśle. Edytowane 1 Grudnia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Może być lewitujące :) Rozdział Core zdaje się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Czy byłby ktoś tak miły i przesłał mi save'y z etapu gdzie się pływa i gdzie pojawiają się pływające potwory. Mój Tagan nagle zaśmierdział , wyłączył się , pociągnął hdd ze sobą i padł. Straciłem wszystkie save'y :( avenger@infinity.net.pl Poczatek levelu Core: http://www.speedyshare.com/469124682.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Kurna utknalem z gupim momencie, na lotniskowcu po pogadaniu z admiralem czy tam generalem musze isc do zbrojowni nie moge przejsc przez drzwi powie mi ktos WTF!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek-irl Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Może być lewitujące :) Rozdział Core zdaje się :) http://rapidshare.com/files/73638030/defau...ore_02m_23s.rar Nie wiem czy dobry moment wybralem, ale to chyba poczatek tego levelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werkezuge Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 gra jest bez sensu ;\ Może że grafika jest wyapasna ale tylko chodzisz i strzelasz ;\ przeszedlem calego CRYSIS'a i nie bylem zadowolony ;\ slaba fabula i wogole ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 gra jest bez sensu ;\ Może że grafika jest wyapasna ale tylko chodzisz i strzelasz ;\ przeszedlem calego CRYSIS'a i nie bylem zadowolony ;\ slaba fabula i wogole ;\ A może spodziewałeś się RTS-a albo wypasionej przygotówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Chodzisz i strzelasz hahahaha. Super Mario sobie włącz ;). Żeby poczuć to coś co siedzi w crysis to trzeba big tv i dobrego kompa. Stalker już takiego wrażenia nie robi. Po wyjsciu z core i ten level ze sniegami to wygląda to przekosmicznie jak w realu . Naprawdę nie wiele brakuje już do fotorealizmu. Edytowane 2 Grudnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 gra jest bez sensu ;\ Może że grafika jest wyapasna ale tylko chodzisz i strzelasz ;\ przeszedlem calego CRYSIS'a i nie bylem zadowolony ;\ slaba fabula i wogole ;\ dokładnie myślałem, że będzie można się ścigać po dżungli fordem focusem i W OGÓLE, a tam tylko chodzisz i strzelasz. Żenada. ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jak odpalał grę na takim sprzęcie jaki ma w sygnaturce to nie dziwię się wcale jego frustracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Hmm mnie bardziej zastanawia jak mu się udało to odpalić na tej karcie ;) Gierka z założenia miała mieć słabą fabułę. Ale przecież jest bardzo grywalna.Jedyne czego mi brakuje w Crysisie to takiego A.I jaki był w F.E.A.R. Ale co do reszty to jestem zadowolony. No może po za niskim FPS'em ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Hmm mnie bardziej zastanawia jak mu się udało to odpalić na tej karcie ;)Jak 9800Pro może, to 9550 tez może. Na najniższych (jeśli ta 9550 nie jest przetaktowana) będzie nie więcej, jak 15 fps. Edytowane 2 Grudnia 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 no i skonczylem krizisa gierka nawet spoko ale zdecydowanie za krotka, pora poszukac modow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Jak 9800Pro może, to 9550 tez może. Na najniższych (jeśli ta 9550 nie jest przetaktowana) będzie nie więcej, jak 15 fps. stawiam na 4-11klateku mnie było ciezko a co dopiero 9550 szok poprostu... Edytowane 2 Grudnia 2007 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Real Crysis physics ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Real Crysis physics ;)Ja pitole :) Już widzę nowe reklamy SONY Bravia z kuleczkami czy królikami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Real Crysis physics ;) ktoś zna tytuł piosenki z tego video ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Aberdeen City - Pretty Pet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...