Gregor1230 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dzięki chłopaki za info o paczu na to czekał cały świat ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dzięki chłopaki za info o paczu na to czekał cały świat ;). Jednak dobrze kupic gre troche po premierze, mozna sie zalapac na patcha - nie to co ja... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Szkoda tylko , że multi przestało biegać , bo jest brak zgodnosci wersji ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 No dokładnie :lol: Nie ma gdzie pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Moze chodzi o to ze PL dostał innego pacza bo się cyferki nie zgadzają ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jednak dobrze kupic gre troche po premierze, mozna sie zalapac na patcha - nie to co ja... ;]Patch nie zwiększa wydajności , także nie ma czego żałować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Patch nie zwiększa wydajności , także nie ma czego żałować.Zwieksza, nie wiele, ale jednak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Juz niektóre serwy zostały zaktualizowane i multi chodzi :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) mess i reszta ;) skad wiecie jaki mam komputer? Podalem go kilka razy ale watpie bys pamietal jesli tak to sorry (umoliwia mi granie na medium ale dla mnie taka ilosc fps w grze FPP jest "zbyt niska") - wyrazilem opinie na temat Crysisa podajac argumenty dlaczego ta gra jest "slaba" ale ty/wy umiecie tylko powiedziec ze "mowicie tak bo nie macie kompa do tej gry" oraz ze grafika/fizyka super jest. Moze masz inne podejscie do gier ze na pierwszym miejscu stawiasz grafike a na reszte nastepne elementy gry ja mam odwrotnie. Jesli masz kompa ktory obsluguje ci ta gre na VHigh to i tak jestes w mniejszosci ;) - super ze masz takiego kompa ale nie kazdy moze sobie na nia pozwolic. Gra poza grafika nie ma niczego do zaoferowania w moim odczuciu i tak sadzilem jeszcze przed premiera, gdy zagralem w demo/full nadal to potrzymuje - nadzieja sa mody ale raczej TC Edytowane 9 Stycznia 2008 przez signap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 gierka leży od miesiąca w oczekiwaniu na patcha. W zapowiedziach miała być poprawiona obsługa SLI ale coś nie widzę wzmianek o tym. Czy ktoś ze SLI może potwierdzić czy coś poprawili w DX9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 A nie możesz sam sprawdzić ;) - taki ładny masz podpis. Pozatym ten nowy cpu bencz to masakra - 6 fps przy maximum damage :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 A Ty też masz ładną panią na zdjęciu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 W zmianach do patcha 1.1 napisali: Updates: Improved SLI / Crossfire support and performance Improved overall rendering performance (DX9 and DX10) Enabled VSync functionality in D3D10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 W zmianach do patcha 1.1 napisali: Updates: Improved SLI / Crossfire support and performance Improved overall rendering performance (DX9 and DX10) Enabled VSync functionality in D3D10 Dzięki, widać na forum ktoś nie wszystko "spastował" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Juz ktos testowal poprawe wydajnosci SLi/CF ?? Ja w domu bede dopiero w weekend to moge zrobic testy i dac porownwanie przy moim cfg, o ile pc zyje bo starszy dzwonil, ze znowu sa problemy z mobo ;/ jesli znowu sie wywalila to juz tylko wymiana ASUSowi pozostaje inaczej moge stwierdzic, ze czuje sie zawiedziony tym mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 do signap Popieram cię w całej rozciągłości. Marna to gra, która przy ustawieniach medium traci tak dużo. Crysis nie jest grą złą ale nie jest też wybitną - dla mnie mocne 7,5/10 (może 8/10). Co ciekawe najbardziej podobały mi się levele, na które narzekało wielu forumowiczów (lotniskowiec i te strefy bez grawitacji) A co do SOF 3 to zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Spodziewałem się strasznego crapa a dostałem całkiem fajną grę z ładną grafiką. Przeszedłem tą grę z przyjemnością (czego nie mogę powiedzieć np o Blacksite: Area 51). Może to wywołać wzburzenie u niektórych osób ale oceniam SOF 3 tylko trochę słabiej niż Crysis - to jest moja bardzo subiektywna ocena uwzględniająca posiadany sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja bym stestowal juz dawno, tylko jedna grafa poszla na gware, dzien przed ukazaniem sie pacza.... no i dopiero za 2tygodnie bede mogl potestowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 No ja przetestowalem na szybko i rzeczywiscie troszke lepiej chodzi. Podczas cut scenek nie spada ponizej 30, a wczesniej byly spadki. Ustawienia 1280/high Aniso x8 do tego woda, textury, postprocessing na Veryhigh i w momencie gdy jest wschod slonca i patrzymy na zatoke na poczatku gry mam 43FPSy wiec calkiem niezle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) tutaj ludzie wyniki testow wypisuja jak ktos chce INCRYSIS PS: u mnie wbudowany benchmark nie dziala i wogole SLI nie dziala mi tylko w tej grze ale to temat rzeka :) EDIT: test zadzialal, 1280/1024 HIGH XP SLI average: 38fps single: average 38fps nie zdziwilem sie :/ Edytowane 9 Stycznia 2008 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czyli rewelacji ciąg dalszy :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 u mnie sli dzialalo bez pacza ,gdzies +10fps... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja mam magicznego kompa :) sprawdzane na swiezo stawianych roznych systemach, roznych sterownikach, ustawieniach sterow itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Długo bylo czekać na kolejny film z cyklu : Szaleni kaskaderzy. Dziś przedstawiam 3 cześć extremalnych popisów. Zadanie, skoczyć w nocy na motorowce z wodospadu i przeżyć. Film 3 Dla tych którzy po raz pierwszy nas oglądają, Linki do 2 pierwszych odcinków. Film 1 Film 2 EDIT Kolejny dziki wyczyn. Tym razem, skoczyć wyładowanym C4 "Hammer'em" z urwiska i zrobic demolke. Film 4 Czekam na recenzje. Jesli kto ma problemy z Rapidshare, prosze przesłać na pw, adres wskazanego "uploader'a". Edytowane 10 Stycznia 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Crysis Post-mortem. We catch up with Crytek's Cevat Yerli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 KaszaWspraju - nie dalo rady wrzucic na YT lub inny sajt z filmikami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Musiał bym zakladać konto i popracować na filmikami. Jakość była by gorsza. Zbiorcza paczka z sendspace. 90.45MB. Ciekawe, czy jest już taki mod jak w BF2, do tricków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@hxc Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Mam pytanie. Otoż jestem w porcie i wybiłem wszystkich koreańców. Moim zadaniem jest rozwalenie 3 działa przeciw lotniczego (artyleria) lecz nie mam ładunku wybuchowego. Ktoś wie skąd moge go wziąć? edit: ok to już mam za sobą, teraz mnie ciągle czołgi zabijają... Edytowane 12 Stycznia 2008 przez @hxc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Na dachu drugiego hangaru są wyrzutnie rakiet. Tylko je oszczędzaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 pytanko: jak pod vista uruchomic bencha pod dx9 ?? standardowo uruchamia pod dx10 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Bardzo prosto: edytujesz plik bat i wstawiasz "-DX9" crysis.exe -DX9 -DEVMODE +map island +exec benchmark_gpu lub ściągasz CrysisBenchmark i sobie wygodnie modyfikujsz ustawienia (również DX) bez wpływu na te, które masz zapisane w grze. Edytowane 12 Stycznia 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...