phx1990 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Witam. Jestem w dosc denerwujacej sytuacji tymbardziej ze admin sieci nie chce mi za bardzo pomoc. Chce podzielic neta z ZEW. IP na 2 kompa. Podlaczam oba pod switcha i wszystko jest OK. Schody zaczynaja sie w momencie kiedy MAC karty sieciowej 2 kompa jest nierozpoznawany przez co nie uzyskuje polaczenia. Wszystko to sprawka admina i jego zabezpieczaniu sie udostepniania polaczenia komputerom z wpisanym przez niego adresem MAC danej karty siec. I teraz moje pytania. Jest jakis sposob aby obejsc ta blokade i cieszyc sie internetem na obu komputerach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 bylo 1000 razy... router albo połączyć kablem skrosowanym oba komputery i podzielić za pomocą ICS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...