alient Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) http://project-torque.aeriagames.com/ Prawie codziennie jakieś eventy, ogólnie gra wymiata mozna kupic autko za zarobione pieniądze w grze (RP) lub za prawdziwą kasiorę (AP) Duzo tras i aut, tuningi itd. Ja mam juz lev C4, jak cos to w grze nick alientt jeżdze mazdą RX-7 (kupiłem za AP nie mogłem wytrzmac ^^) Polecam Ps. jest tez opcja challenge tam scigamy sie za AP czyli za prawdziwą kase :) Edytowane 27 Października 2007 przez alient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Widze ze małe zainteresowanie jest ta gra na tym forum , ale wrzucam moje fotki z tej wspaniałej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun69 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Gra wymiata :D Alient zapomnial dodac ze gra jest calkowicie darmowa! :D wystarczy sie zarejestrowac na stronie http://project-torque.aeriagames.com/ Zapraszam rowniez na polska strone gry http://www.project-torque.cba.pl ktora wlasnie wystartowala i ktora ja zalozylem. Zapraszam do rejestracji. Oraz poszukuje chetncy, ktorzy maja juz jakies pojecie o grze na adminow oraz moderatorow :) Polcam ta gre :D Wlasnie wrzucilem na youtube.com filmik jak sie bawilem w rozbijanie auta XD http://pl.youtube.com/watch?v=EwjSqBhRpnY Zapraszam do ogladania :) A oto polska recenzja gry: Project Torque No proszę, a jednak da się zrobić normalne sieciowe wyścigi za darmo. Już nie trzeba się męczyć na demie "Live for Speed", już nie trzeba wydawać wielkich pieniędzy na "Test Drive Unlimited" - właściwie już za kilka dni można będzie po prostu ściągnąć klienta do "Project Torque", a potem ścigać się z ludźmi z całego świata. I nie tylko ścigać. Japońska firma Aeria Games jest częścią wielkiego koncernu Aeria Inc. i specjalizuje się w grach massive multiplayer online. I to darmowych. Jedną taką, MMORPG "Last Chaos" już na swoim koncie mają - i faktycznie całość gry dostępna jest całkowicie za darmo, nie płaci się ani za klienta, ani za granie. Jedyne opłaty dotyczą pewnych ekstra dodatków, które jednak nie są wcale do dobrej zabawy potrzebne. I podobnie, w sensie opłat, mikrotransakcji i darmowości ma być w przypadku "Project Torque". Którego bezpośrednią produkcją zajmuje się na zlecenie Aeria doświadczone studio Invictus - znane chociażby z niskobudżetowego i słabiutkiego "Street Legal Racing", czy też zupełnie przeciwnie, bardzo dobrego "Cross Racing Championship". Oby ich nowe, opłacone jenami dzieło było bardziej podobne do tego drugiego niż pierwszego... Wystarczy spojrzeć na do tej pory prezentowane screeny i filmiki, by lekko się podniecić perspektywą rychłego spotkania z gierką. Nie dość, że wygląda naprawdę nieźle w kategoriach wizualnych, to jeszcze zapowiada się naprawdę interesująco i obszernie. Można by powiedzieć, że będzie to coś na kształt tego nieszczęsnego "Metal Damage" - tyle że "Project Torque" będzie taki, jakie "Metal Damage" właśnie być powinno. Ze skrętem zręcznościowym, bo autorzy jednoznacznie wypowiadają się na ten temat - będzie arcade, a nie symulacja, jeżeli chodzi o model jazdy. Możemy więc spodziewać się raczej manewrów w stylu "Need for Speed" niż, dajmy na to, "GTR" czy "TOCA" - co akurat mnie jak najbardziej odpowiada, jak i dziesiątkom tysięcy innych miłośników bezstresowego i zręcznościowego ścigania się dwuśladami. Po pierwsze zatem - wozy. Dużo różnych wozów, nie tylko półsportowych osobówek, ale też terenówek i typowych ścigałek. Niestety, na licencje raczej liczyć nie można w tego typu produkcji, więc skończy się pewnie na bryczkach tylko podobnych i podobnie nazwanych względem swoich odpowiedników z normalnej rzeczywistości - ale o nazwy kłócić się nie będziemy. Zbyt wiele czasu zajmie nam zapewne tuning - i to wielowymiarowy. Będzie można bowiem rasować bryczkę nie tylko "od środka", czyli za pomocą części do silnika, amortyzatorów, hamulców, opon i tym podobnych, ale też zewnętrznie, kupując i montując najprzeróżniejsze elementy karoserii od przedniej klapy silnikowej do chromowanej podwójnej rury wydechowej. Oraz oczywiście malując je tak jak nam się podoba. Indywidualizacja wozu, ta wizualna, ma wielkie znaczenie w przypadku gdy będziemy się spotykać i ścigać po Sieci z setkami przeróżnych ludzików - o tym chyba pisać nie muszę, prawda? Tuningować będziemy nie tylko wozy - ale też i siebie. Wygrywane (lub też przegrywane, ale na niezłym miejscu) wyścigi premiowane będą punktami doświadczenia, które nasz wirtualny kierowca będzie mógł wymienić na rozwój swoich umiejętności i atrybutów - miejmy nadzieję, że w jakichś rozsądnych granicach, oczywiście. Oczywiście, za zwycięstwa dostaniemy też kochane pieniążki, które przydadzą się do zakupów części do wspomnianego tuningu oraz nowych wozów, które będą nam się pysznić w garażu. A gdzie się będziemy ścigać? Tak w zasadzie to... wszędzie. "Project Torque" to nie tylko typowy miejski street racing we dnie i w nocy, ale też wyścigi torowe, a może i nawet coś w stylu rajdów WRC dane nam zostanie. Tras będzie sporo, a i twórcy zapewne nie będą spać i po premierze regularnie dorzucą nam kolejne, podobnie jak powinni to uczynić z wozami, częściami i innymi elementami - nawet mimo tego, że gra będzie darmowa. Bo "darmowa" nie musi od razu oznaczać "żałosna i kiepska", na co przecież mamy wiele przykładów (na coś wręcz przeciwnego zresztą też, nawet więcej), prawda? O jakości, miejmy nadzieję wysokiej, oraz o grywalności, miejmy nadzieję że zabójczej, "Project Torque" przekonamy się już za kilka tygodni - w lipcu lub też najpóźniej w sierpniu mają ruszyć otwarte beta-testy gierki, podczas których przekonamy się jak to w końcu naprawdę wygląda, jak się jeździ i jak się ściga. I czy warto zainwestować swój czas w taką zabawę - czas, bo nie pieniądze przecież. Wspomniałem już, że ma być kompletnie za darmo? Ano właśnie. Czekajmy zatem. Seraphim [14:06 21/06/2007] Edytowane 3 Grudnia 2007 przez rumun69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Fajna stronka, szkoda ze malo Polakow w to gra, Polacy ktorych znalem skonczyli przygodę z project torque na licencij E lub D. Chcialem wspomniec o sredniej wieku ludzi tych co maja najwyzsze levele (25-38 lat), koles ktory jesr praktycznie nie do pokonania ma 38lat. Moze dzieciaki niegraja w tą gre bo jest za trudna? to sim-arcade z nastawieniem na sim, test na licenjce B naprawde ciezko zrobic o A nie wspomne , stracilem 15 tys rp zeby zrobic A :P Na koniec pare screenshotow z detalami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 oooo widze ze moje wymarzone auto tam jezdzi :D napewno zainstaluje ;] , mam nadzieje ze mi pojdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 dziś zagrałem 1 raz i gra jest wymagająca...narzazie przebijam sie przez licencje F...nick z gry: skwarek2 A grę polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja grałem i mi się nie podobało. Poza tym oprócz licencjonowanych aut w grze są jeszcze jakieś dziwne wynalazki, które nie istnieją w rzeczywistości, także tak różowo nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jak zdobyć AP bo coś mi nie idzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jechałem dziś po swoje 1 zwycięstwo i 10s przed metą wywaliło mnie na pulpit. Włączyłem 2 raz i znów na ostatnim okrążeniu mnie wywaliło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 AP mozna tylko kupic za real kase 2 tys z groszami AP=20$ - 50zł Taka rada nie zbierajcie na quadro za cienki jest przy harpoonie i rx Najszybsze auto w grze jak do tej pory to Harpoon , potem rx . Gra jest ciągle aktualizowana i się rozwija , jescze troche i beda nowe autka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Ściągam clienta Project Torque (beta 2) (PC) z tego linka szybko leci http://gamedaily.newaol.com/pub/Setup_Proj...rque_Full_2.exe Ciekawe czy lepiej będzie się grało na klawiaturze czy padzie saitek p990 ? Na kierownicy nie mogę grać bo mam złamaną nogę i nie dam rady wciskać gaz. Niedługo dodadzą: Race Teams / Race Clubs Fully Customizable Avatars and Race Girls New Cars New Tracks New Modes of Play Edytowane 9 Grudnia 2007 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Powiedzcie mi co z ta gra jest nie tak... :mur: Sciagnalem instalke z ostatnio podawanego linku. zainstalowalem, a to c#ujstwo najpierw zazyczylo sobie sciagania 250mb latek, a teraz chce kolejne 150mb sciagac... to ja dziekuje za takie granie, tfu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Powiedzcie mi co z ta gra jest nie tak... :mur: Sciagnalem instalke z ostatnio podawanego linku. zainstalowalem, a to c#ujstwo najpierw zazyczylo sobie sciagania 250mb latek, a teraz chce kolejne 150mb sciagac... to ja dziekuje za takie granie, tfu! Niestety, tak jest. Gra ok, chociaz przy mojej grafice ciezko na niektorych trasach grac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 po ostanim patchu wrocilem do ustawien all na maxa poprawili wydajnosc gry i to sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Niestety, tak jest. Gra ok, chociaz przy mojej grafice ciezko na niektorych trasach grac :wink: przedarlem sie i uruchomilem. jest niezle, zobaczymy jak bedzie dalej... EDIT: alientt, ale masz niewyparzona buzke :D --> mazi_PL jak punkty XP zwiekszac, poprzez robienie licencji? Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Mazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Expa nabijasz w wyscigach, wiadomo ze jak sie wygrywa to dostaje sie najwiecej expa, licencje robisz jak dojdziesz do np. f5 d5 itd. Gre zaczynasz jako begginer potem wchodzisz na klase F od 1 do 5 jak bedzie F5 to trzeba zrobic licencje na klase D , inaczej exp nie leci itd.. Odrazu mowie ze gierka nie jest na 2 tygodnie tylko na dlugie miesiace, Zeby zrobic klase AA potrzeba ...1.3 miliona expa. Skok z A5 do AA to z 990 tys do 1.3 mil. ps. prawie codzniennie GM organizuje jakies eventy na www jest tabela co i kiedy. Do wygrania exp, rp albo ap Edytowane 14 Grudnia 2007 przez alient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Expa nabijasz w wyscigach, wiadomo ze jak sie wygrywa to dostaje sie najwiecej expa, licencje robisz jak dojdziesz do np. f5 d5 itd. Gre zaczynasz jako begginer potem wchodzisz na klase F od 1 do 5 jak bedzie F5 to trzeba zrobic licencje na klase D , inaczej exp nie leci itd.. Odrazu mowie ze gierka nie jest na 2 tygodnie tylko na dlugie miesiace, Zeby zrobic klase AA potrzeba ...1.3 miliona expa. Skok z A5 do AA to z 990 tys do 1.3 mil. ps. prawie codzniennie GM organizuje jakies eventy na www jest tabela co i kiedy. Do wygrania exp, rp albo ap wlasnie zauwazylem, ze gra jest na dluuugie tygodnie, bo dosc wolno to wszystko odbywa sie :) zas na starcie bida straszna, ale jak umiejetnie jezdzi sie ta padaka to nie ma tragedii :) ostatnio najbardziej zabilo mnie jak kazali mi kupic formularz na prawko, dzizas 2 wartosci upgreade'u silnika stage1 do mojej padaki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrro Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja wlasnie gre testowalem i musze przyznac ze to ciekawa alternatywa dla lfs a nawet tdu. jezdzi sie calkiem przyjemnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 fajnie ze ktos odkopal temat bo szukam jakiejs fajnej gry na siec bo wiekszosc mnie juz ponudziala jak ET,Q3,itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fade Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie wiem jak kupić te punkty AP szykałem na tej polskiej stronie ale nic takiego tam nie znalazłem. Na oficjalnej stronie znalazłem coś podobnego ale strona nie ładuje się wyskakuje błąd. Mógłbym mi ktoś napisać gdzie to znaleść i za jaką najmniejszą kwote można zakupić te punkty? Pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opisalem ci wszytko na www.project-torque.cba.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 instalka zajmuje 500mb potem po pobraniu updatejow 2gb na dysku O_O graficzne ok, model jazdy rowniez ale po jakims czasi znudzila mi sie ta gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 instalka zajmuje 500mb potem po pobraniu updatejow 2gb na dysku O_O graficzne ok, model jazdy rowniez ale po jakims czasi znudzila mi sie ta gra zas ja po pewnym czasie odstawki znow powrocilem do gierki - naprawde swietna rozrywka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja jak pierwszy raz odpalilem gierke pogralem z pol dnia i odstawilem gierke. Po tyodniu znowu zaczolem grac, ale nie duzo 1-3 wyscigi nawet nie codziennie. Po 2 tygodniach nie moglem sie oderwac od gry..... Tak mam juz od wakacji (zaczolem grac jescze bete). Teraz jestem jednym z najlepszych graczy w ta gre . A pomyślec ze przez pierwsze 2 tygodnie nie podobala mi sie ta gra gralem bo gralem bo nie bylo w co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Wczoraj dodali nowa trasę we francji (pokręcona i zaje**sta) z tego co wiem teraz co tydzien beda dodawali nowe trasy, W marcu nowe auta - Evo IV itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Z czystej ciekawości włączyłem to dzisiaj. No i chyba na tym zakończę przygodę z tą grą. W zasadzie całkiem przyjemna, tylko autko przy 80 na godzinę wozi się po trasie jak by leciało ze 200. No i to wypadanie z toru przy 60 na godzinę ;] Lodu tam nie widziałem ;] Jak dla mnie model jazdy jest zwyczajnie do pupy ;) Edytowane 22 Lutego 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Z ciekawości (z raci, że w domu wreszcie net pojawił się nie tylko na P3) zainstalowałem sobie to to - i gra się całkiem przyjemnie. Ot - dobry przerywnik :) No i śmiga bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 gral ktos na kierownicy w to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Z czystej ciekawości włączyłem to dzisiaj. No i chyba na tym zakończę przygodę z tą grą. W zasadzie całkiem przyjemna, tylko autko przy 80 na godzinę wozi się po trasie jak by leciało ze 200. No i to wypadanie z toru przy 60 na godzinę ;] Lodu tam nie widziałem ;] Jak dla mnie model jazdy jest zwyczajnie do pupy ;) Może nie przestawiłes MPH na KMH? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Ja gram na joysticku, ale znam kolesia co wymiata nick lapro gra na klawie!!! gsx gra na padzie od 360-tki, wiec nie potrzeba miec momo lub g25 zeby dobrze jezdzic, wejdzcie w ranking i popatrzcie sobie na najlepsze czasy na roznych trasach gsx i lapro czesto sie powtarza Ps.tak naprawde gra zaczyna sie od lev C + kiedy mozna jezdzic poonem lub rx, na poczatku to tylko jest szkólka niedzielna aby poznac trasy Edytowane 24 Lutego 2008 przez alient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...