iNs Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) zacznijmy od tego ze nie wiedzialem ktora sekcje wybrac xD No wiec problem wystepowal kiedys dawno ale przestalem grac wiec nie zwracalem uwagi na to. A wiec, zaczne od tego co najprawdopodobniej marudzi tj radek 9600 , wersja smieszna bo 1/2 pro = 400/400, badziewne pamieci 5ns itd sprawa ma się tak iz podczas grania Obraz zawiesza się, dzwiek dziala normalnie, ekran przeladuje sie 2 razy igra dziala dalej, czasem przyciemni sie i musze na nowo brightness ustawiac, czasami obraz sie nie pokaze i musze reboot, pojawia sie to aktualnie tylko w q3, CSs dziala normalnie, 1.6 tez, inne gry w ktore gralem ostatnio tez dzialaja prawidlowo, jedyne co na poczatku sourca robilem to zmienialem na 800600 czyli rozdzialke w ktorej gram, wtedy sie nic nie dzialo z sourcem itd, po zawieszeniu q3 zostaje jego rozdzialka tj 1024 bo winde mam na 1280, odswiezanie tez sie resetuje, problem jest uciazliwy bo zwiechy wystepuja coraz czesciej, podkreslam problem wystepuje tylko w q3, reszta gier chodzi normalnie wiec jest to conajmniej dziwne, myslalem ze cos z grafa ale polozylem na niej 80ke i dmucha troche i w sumie nie wiem czy jest w ogole jakikolwiek sposob zeby sie tego pozbyc =/ gpu sie pie ? jakis blad w kopii q3 ? help plx :] Edit; ziomek z lana sprawdzil q3, jemu dziala normalnie =/ Edytowane 27 Października 2007 przez iNs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 bump :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Na początek jakie masz sterowniki do karty i zasilacz, FastWrites masz włączone?? Może jakiś patch do Q3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Na początek jakie masz sterowniki do karty i zasilacz, FastWrites masz włączone?? Może jakiś patch do Q3? omegi 38360, zasilke mam starego hpc360 robionego jeszcze przed sirtec z tego co pamietam, wiec ok, patch, ostatni jaki byl czyt. 1.32, fast writes wlaczone ze sterownikami, w biosie tez =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 hmm nowy objaw ? przed chwila przy odpalaniu q3 odinstalowal mi sie monitor O_O tzn sterownik, moze cos q3 powoduje czy cus ?! T_T nikt naprawde nie ma pojecia wtf :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...