Jordi23 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 zastanawiam sie co lepiej kupic : pamieci Kingstona DDR333 czy pamieci DDR333 firmowe np samsung/Infineon/micron/nanya/siemens , na pewno bede prubowal je podkrecic do szyny 200Mhz i jezeli te firmowki to ktora wybrac (mam mozliwosc :) ) firmowki wychodza taniej niz pieknie zapakowane kingstony 2 sztuki kingstonow 256 mam po 376zl 2 sztuki firmowek 256 mam po 340zl co radzicie pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 hmm... a ja myślałem że kingston to firmowe pamiątki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jestes z Poznania to pewnie w Komputroniku kupujesz jak mozesz wybrac to Samsunga bierz infineon to wlasciwie siemens, jezeli jakosc maja taka jak moje sdramy to brac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 To samsungi sa lepsze od kingstonów ? Ale jakbym mial kase to bym bral na 100 % Corsairy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 hmm... a ja myślałem że kingston to firmowe pamiątki no jasne ze kingstony to pamieci firmowe jak najbardziej moze zle napisalem ale np samsungi czy infineony to tez firmowe ale nie daja takich ladnych pudelek jak kingston :) poprostu chodzi ktore lepsze kingstony czy ta reszta pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 zalezy jakie te kingstony , na nie ktorych nie da sie wyjsc poza 180 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 :arrow: osobiscie bralbym samsung'i, ewentualnie infineon'y. pamieci sprawdzone, ale musisz dobrze trafic, zeby chodzily ~ 200 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Kingstony omijaj szerokim łukiem bo to największa porażka jaką mam w komputerze :? Zapłaciłem za nie tyle kaski a podejżewam że Saitec (czy jakoś tak ) lepiej by chodził ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Z tych powyższych to wziąłbym chyba Infineon, ale sam ostatnio mialem wybór między właśnie Infineon a TwinMOS i wybrałem to drugie, i jestem very hepi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A ja ewentualnie bym się spieszył bo od poniedziałku ceny idą w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A ja ewentualnie bym się spieszył bo od poniedziałku ceny idą w góręSkąd masz takie informacje?? Czyżby to przez zbliżającą się wojnę :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 kurde mac na cholerre w kolko te same tematy dopiero co bylo kilka topickow o pamiecich, wystarczy troszke poszukac!!!!!!!!! Na miejscu moderatora zlikwidowalbym TOPIC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...