Skocz do zawartości
THEJAJO

Kolorowanka Na Ekranie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie jestem fachowcem w tej kwesti stad ten topic.

Mam dziwny problem prawdopodobnie z grafika. Dzisiaj nagle na ekranie pojawily mi sie doslownie na pulpicie czy gdziekolwiek dziwne kolorowe sliaczki punkty i inne takie.

Najlepsze jest to ze do tej pory nie mialem takich objawow. Jakies 2 tyg. temu zmienialem chlodzenie poprzez usuniecie przykejonego malego radiatorka (zamrazarka a potem suszarka do wlosow) i przyklejeniu na kleju Zalman'a radiatora z CPU na Socket 7 i zamontowaniu coolerka 40x40. Powinno wystarczyc w zupelnosci a tu nagle powyzsza sytuacja.

Czy ktos moze mi wylumaczyc skad to sie moglo wziac i czy to napewno moze byc wina GPU?

Czy ten problem da sie zazegnac?

Moja grafa to Power Color Evil Master II R 8500 250/250 128/128 nie krecona.

Bardzo prosze o pomoc.

Z gory dziekuje.

PZDR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem.

Przecierz napisalem ze karta (ani pamiec ani gpu) nie sa podkrecone. Chodza na fabrycznych ustawieniach.

Poza tym to nie sa artefakty jak w grach. To sie dzieje pod winda. Nie robiac nic samo z siebie nagle pojawiaja sie dziwne kolorowe slaczki na calym ekranie i staje sie on nieczytelny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi