kicur Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Bo szukam jakiegoś na Annex B do Dialogu i podoba mi się ten 325, ewentualnie 300n - ale w różnych sklepach różne Annexy są w opisach ww. routerów. Jak się połapać? Ewentualnie jaki inny do Annex B radzicie: tych tanich nie chcę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
other_side Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Jak się połapać? Jeśli jest napisane, że Annex B, to są na Annex B, analogicznie z Annexem A. Z innych radzę WAG200G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicur Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Ja już wiem: końcówka E1 to Annex B. EU - Annex A. Tak jest w Linksysie. Wziąłem WAG300n-E1 i... śmiga aż miło! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...