Skocz do zawartości
kettner

Geforce Forceware I Video Pełnoekranowe (overlay)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Pozwoliłem sobie założyć nowy temat - ponieważ przeszukując archiwum nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi - a wiem że problem występuje. Teraz pytanie ode mnie - czy udało się komuś z grupowiczów uruchomić na jakiś w miare nowych sterach (Forceware - ja mam 163.71 i grafa GeForce 8600 Gt Sonic+) tryb pełnoekranowy - w ATI "tryb teatralny" ?? Wiem dokładnie jak się konfiguruje nakładke np:

Konfiguracja TV-OUT GeForce

ale i tak video na ekranie jest w oknie playera, a nie pełnoekranowe.

Udało mi się tylko gdzieś w necie wyczytać - że podobno jest problem z forceware od wersji 9x.xx - ta opcja jest - ale po prostu nie działa. Czy mógłby ktoś z was potwierdzić bądź zaprzeczyć ???

Udało się komuś was ustawić video pełnoekranowe na forceware 16x.xx ??

Za jakiekolwiek info będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Edytowane przez kettner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawiasz tryb dualview i w zależności od rodzaju odtwarzacza ustawiasz wyświetlanie pełnoekranowe na drugim odbiorniku (allplayer), albo przenosisz odtwarzacz na drugi monitor i podwójny lewo klik (media player, media player classic)

Edytowane przez rxg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to sposób żeby na drugim ekranie pooglądać sobie film, a w tym samym czasie popracować na kompie - znam go od dawna - ale nie jest to klasyczny overlay - taki jak na wcześniejszych sterach nvidia czy kartach ATI. Dlatego dalej ponawiam pytanie - czy komuś się udało ustawić tryb video pełnoekrnaowy przy włączonym klonowaniu (opcja jest tylko nie działa) ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi