Skocz do zawartości
..:::SiekieR:::..

2x512 Team Xtreem D9ghm + 2x1gb?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na chwilę obecną ramki widoczne w mojej sygnaturce...mam zamiar dokupić 2x1gb, lecz nie wiem czy tych co mam do tej pory się pozbyć, czy nie będą ograniczały pod względem wydajności po zajęciu 4 slotów w konfiguracji 2x512 + 2x1...jest szansa na dzialanie w dualu?? Jeśli nie bedzie problemow, to co proponujecie ze strefy do 220zl?? Swego czasu dałem za nie ponad 400zl wiec zal sprzedawac, chyba ze naprawde beda bardziej przeszkadzaly niz pomagaly:) Czekam na konkretne odpowiedzi!!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinno dzialac, jednak moze sie gorzej krecic.

Poszukaj kingstonow na elpidach :)

Powinno...wolalbym jednak miec pewnosc:) Z dualem mysle, ze tez powinno byc OK...w koncu parzysta ilosc kosci...jednak po to zakladam topic aby miec pewnosc i pozniej po radosci gdy przyjdzie paczka, nie pojawilo sie rozczarowanie, ze cos jest nie tak :) Co do Kingów...dokładniej??:) 667 cl4? Mile widziane linki ;) Z góry dziękuje!! Każda pomoc się przyda! Edytowane przez ..:::SiekieR:::..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, Kingston 667MHz CL5. Ale jak chcesz na elpidach to musisz poszkac ;) O ile pamietam to user naxt ma jeszcze 2 kostki na sprzedaz..

A jak nie bedzie to wszystko razem dzialac to sprzedajesz te 2x512 i juz.

Kazdy raczej z niechecia sprzedalby cos za 1/5 ceny za ktora sam nabyl produkt...wiec wolalbym sprawdzony patent i miec te 3gb ;) zawsze lepiej 3 nic 2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi