..:::SiekieR:::.. Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Mam na chwilę obecną ramki widoczne w mojej sygnaturce...mam zamiar dokupić 2x1gb, lecz nie wiem czy tych co mam do tej pory się pozbyć, czy nie będą ograniczały pod względem wydajności po zajęciu 4 slotów w konfiguracji 2x512 + 2x1...jest szansa na dzialanie w dualu?? Jeśli nie bedzie problemow, to co proponujecie ze strefy do 220zl?? Swego czasu dałem za nie ponad 400zl wiec zal sprzedawac, chyba ze naprawde beda bardziej przeszkadzaly niz pomagaly:) Czekam na konkretne odpowiedzi!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Powinno dzialac, jednak moze sie gorzej krecic. Poszukaj kingstonow na elpidach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Powinno dzialac, jednak moze sie gorzej krecic. Poszukaj kingstonow na elpidach :) Powinno...wolalbym jednak miec pewnosc:) Z dualem mysle, ze tez powinno byc OK...w koncu parzysta ilosc kosci...jednak po to zakladam topic aby miec pewnosc i pozniej po radosci gdy przyjdzie paczka, nie pojawilo sie rozczarowanie, ze cos jest nie tak :) Co do Kingów...dokładniej??:) 667 cl4? Mile widziane linki ;) Z góry dziękuje!! Każda pomoc się przyda! Edytowane 27 Października 2007 przez ..:::SiekieR:::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Nie, Kingston 667MHz CL5. Ale jak chcesz na elpidach to musisz poszkac ;) O ile pamietam to user naxt ma jeszcze 2 kostki na sprzedaz.. A jak nie bedzie to wszystko razem dzialac to sprzedajesz te 2x512 i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Nie, Kingston 667MHz CL5. Ale jak chcesz na elpidach to musisz poszkac ;) O ile pamietam to user naxt ma jeszcze 2 kostki na sprzedaz.. A jak nie bedzie to wszystko razem dzialac to sprzedajesz te 2x512 i juz. Kazdy raczej z niechecia sprzedalby cos za 1/5 ceny za ktora sam nabyl produkt...wiec wolalbym sprawdzony patent i miec te 3gb ;) zawsze lepiej 3 nic 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...