Momo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Cześć, Właśnie wykazałem się wielką amatorszczyzną. Sciągnałem plik, który miałbyć plikiem tekstowym a okazał się aplikacją. Jak sprawdzić czy mi czegoś nie namieszał. Odpaliłem antywirusa ale nic nie wykazał. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 mozesz sprawdzic jakie pliki sa najnowsze, wtedy zobaczysz co ten program moglby ewentualnie zmienic lub dograc/zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azul Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 użyj ad-aware'a ,lub od razu (dla pewnosci) antytrojana ,zalezy skąd ściągnołeś te plik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Dzięki, na szczęście to był fałszywy alarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...