MotorolaPoland Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Mam pewne pytanie, mam płytę główną GA K8NE Rev. F1, czy można do niej dać jakąś dwurdzeniówkę?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Nie ponieważ to socket 754 a pod tą podstawkę nie produkowano 2 rdzeniowych CPU. Edytowane 28 Października 2007 przez Spookie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avitr Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Mam pewne pytanie, mam płytę główną GA K8NE Rev. F1, czy można do niej dać jakąś dwurdzeniówkę?? Nie. Jedyne co ci pozostaje przy tej płycie, to kupić jakiś dobrego, jednordzeniowego A64 s754 z gwarantowanym overclockingiem pod 3GHz. Albo pozbyć się tej płyty i kupić s939 (jesli chcesz zostawić pamieci DDR; tyle że 2jaje pod s939 są drogie i rzadkie, a i pamięci DDR1 są coraz droższe), albo sprzedać i płytę i pamięć i kupić 2jaja oraz MB+RAM na DDR2 (raczej Intela). Resztę klamotów (nawet z dyskiem IDE i grafiką AGP) da się przełożyć. Edytowane 28 Października 2007 przez Avitr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotorolaPoland Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Ok, mój procek już jakoś idzie, jakie chłodzenie najlepiej kupić, bo z otwartą obudową i oknem , to kicz, no i zimno mi, brrr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=142077 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...