chemixx Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Witam pomalutku nadszedl czas na modernizacje mojego kompa. generalnie chce wymienic wszystko i zastanawiam sie jakie podzespoly wybrac w tej chwili ma plyte dfi nf4 ultra d i jestem z niej mega zadowolony chcialbym cos rownie dobrego tyle ze na am2 mam faworyta Asus M2N32 WS Prof nForce 590 SocketAM2 ale zastanawiam sie czy jest cos jeszcze bardziej wydajnego od tej plyty. jak dla mnie ta plyta ma za duzo dodatkow ale z tego co o niej czytalem jest dosc dobra. Bardzo prosze forumowiczow o podanie jakis konkretow za i przeciw. z gory dziekuje za pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Może poczekaj na Phenony pod am2+ i wtedy kup płyte z socketem am2+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Może poczekaj na Phenony pod am2+ i wtedy kup płyte z socketem am2+.a mozesz dokladniej rozwinac temat bo nie bardzo wiem co to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Niżej masz temat o K10 i AM2+. Moim zdaniem bez sensu w tej chwili wydawać sporą kaskę na "zwykłe" AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Bardziej oplaca sie kupic C2D! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 http://www.allegro.pl/item258754601_gigaby...xpcx_dz_2x.html górna półka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...