mila1094 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 czy ktoś może mi napisać jak przejść ice path w pokemon gold najlepsze było by zdjęcie ze strzałką może byc też opis najlepiej jak by mi ktoś to wszystko przesłał na email mila1094@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Może być takie coś? Swoja droga, to swoje najlepsze wakacje jak bylem młodszy przeżyłem właśnie z moim GBC i Pokemonem Gold. Kapitalna gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 A ja do niej wróciłem. Emulator na telefon i jazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 andrek - a jest już wersja na komórki "kolorowa" ? (crystal, gold itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) andrek - a jest już wersja na komórki "kolorowa" ? (crystal, gold itp).Są emulatory: zarówno w J2ME (MeBoy), jak i na Symbiana (vBoy), dzięki któremu można zresztą wygodnie emulatować GBA (vBag). Edytowane 7 Listopada 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...