Aster_Jedi Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mam pytanie. Czy jest możliwość dostosowania monitora z laptopa do tego aby podłączyć go do zwykłej kart grafiki :?: Jeżeli tak to jak i czy jest to bardzo trudnę :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Można podłączyć ekran LCD od laptopa do PC. Najpierw musisz zdobyć schemat laptopa a konkretnie schemat podłączenia LCD do płyty w laptopie. Jak to będziesz miał to napisz a bedziemy dalej działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nic dodac nic ujac. troche lutowania bedzie bo sam patrzylem u qmpla ktory rozkrecal laptopa na sposob podlaczania monitora/matrycy lcd do plyty glownej ale jak ktos sie uprze to i te trudnosci przezwyciezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Thx... bo robie projekcik na Technike jak najmniejszy komp z normalnych komponentoow. Robimy z kolega obudowe z Plexi podswietlana na niebiesko i bedzie bajer :) To jak zdobede schemat itd. to sie odezwe. A jak ktos ma jeszcze cos do dodania to prosze pisac :-) Jeszcze raz wielkie dzieki za odzew. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Czy ja wiem jak kiedys szukalem czy jest mozliwe podlaczenie matrycy z laptopa do pc to znalazlem caly opis i niestety uzywali tam specjalnego kontrolera do tego celu .... (cena w okolicach 100$) Ale jezeli by sie dalo bylo by ok . Powodzenia :) w projekcie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Hym... to 100$ mnie zaniepokoilo. Mam nadzieje ze da sie to jakos obejsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Hym... to 100$ mnie zaniepokoilo. Mam nadzieje ze da sie to jakos obejsc. Polak potrafi... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...