Shant Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Witam, Mam do wszystkich pytanko, otoz chce kupic monitor jak widzicie nie mam za duzo funduszy. Jaki radzicie najlepszy[monitor LCD, i nie panoramiczny] (NOWY) za ta cene? na allegro znalazlem np; http://www.allegro.pl/item259040966_nowy_l..._1965_gw36.html dzieki Edytowane 30 Października 2007 przez Shant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Witam, Mam do wszystkich pytanko, otoz chce kupic monitor jak widzicie nie mam za duzo funduszy. Jaki radzicie najlepszy (NOWY) za ta cene? na allegro znalazlem np; http://www.allegro.pl/item259040966_nowy_l..._1965_gw36.html dzieki Mozna nabyc nowy w tej cenie, krazy tutaj juz link do takiej promocji LG L192WS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shant Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 szkoda tylko ze to panorama :( (jakie sa minusy i plusy panoramicznego?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 szkoda tylko ze to panorama :( (jakie sa minusy i plusy panoramicznego?)Panorama (wzgl. 4:3-5:4): - lepszy do filmów od 16:9 do "bardziej" szerokokątnych. - do gier też ale w niektórych starszych tytułach nie ustawimy zawsze poprawnie wyświetlanej rozdzielczości panoramicznej bo programiści o tym nie pomyśleli - do obecnych stron www gorszy - ale gdyby w nowszych stronach przekonstruować układ treści mógłby być lepszy - do zdjęć 3:2 lepszy a do 4:3 gorszy - ostatecznie jestem za panoramą - takie proporcje są bardziej optymalne ( ideał moim zdaniem to 3:2 ... ale 16:10 jest OK ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shant Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) hm jednak jakos jestem przyzwyczajony do 'klasyka' wiec co byscie proponowali z 'nie panoramicznych' do 1100zl? Edytowane 28 Października 2007 przez Shant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shant Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 hm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Co do konkretnego modelu to Ci nie doradze, ale absolutnie nie bierz panoramy 19'. W pionie ten monitor jest mniejszy od 17' 5:4 i to, ze jest znacznie szerszy na boki niewiele pomaga (optycznie, gdy sie siedzi naprzeciw). Ten monitor wydaje sie bardzo maly i mi osobiscie gralo sie przy nim "nieprzyjemnie". Korzystanie z programo uzytkowych, praca w systemie, przegladanie www - tu jest jeszcze gorzej - taki monitor jesy poprostu za maly do tego. Na plus jedynie ogladanie filmow. Wedlug mnie jak panorama to minimym 22" i tu juz tylko sa same plusy :) Co do modelu to najlepie pytaj sie na forum MVA. Edytowane 29 Października 2007 przez Sly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...