bielski Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 witam jakis czas temu zakupiłem zasilacz fortron 400w, niby super cichy. jednak u mnie jak jest jakies obciazenie cos w nim piszczy. jest to drugi zsilacz co piszczy, pierwszy odesłałem , z drugim troche było dobrze potem znowu szalał :/. wie ktos co to moze byc ? kondensatory? co z tym zorbic ? z gory dizeki za dop, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 U mnie tez piszczal zasilacz (czasami dzwiek podobny do swierszcza) a po jakims czasie komputer zaczal miec problemy z uruchamianiem itp. W moim przypadku wszystkie kondensatory spuchly. Proponuje otworzyc puszke i sprawdzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Mi świerszczy po wyłączeniu kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Po coś istnieje FAQ, przypaminam. Bez głupich tematów proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...