xardas45 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Witam. Trochę nałapałem już syfu na winde więc planuje zrobić formata. Jednak obawiam się tego gdyż gdy ostatnio instalowałem ją to przy przetwarzaniu pliku windows executive instalacja się zawieszała. Dopiero po kilku próbach udało się zainstalować winde. Także czy ktoś wie co mogło być nie tak? Bo nie chce się znowu stresować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 uszkodzona instalka ? przyugotuj nowa pewna kopie instalacji imho, na przyszlosc zrob sobie pare partycji i przed formatem kopiuj dane na inna >_> tykasz i tak systemowa wiec danym nic nie powinno sie stac wp rzypadku niepowodzen ; 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapi Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Winna może być taśma do napędu albo za duże OC szyny PCI. Kiedyś też miałem problem z instalką Windy - zawsze wywalało brak paru plików podczas instalacji - mniej więcej tych samych za każdym razem. Na obecnej płycie głównej, jak i na poprzedniej z tego samego CD instaluje się bez błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 albo też tasiemki IDE/pamięć RAM lub ogólnie niestabilność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 przyczyny moga byc rozne ram przegrzewajacy sie proc(ale to malo realne) kabelki powypadaly z dyskow :P albo zasilacz nie podaje stabilnego napiecia jak krecisz wrzuc na default Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas45 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ale błędy miałem tylko przy windows executive wszystko inne pięknie chodziło i chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...