Artek123 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Mam aparat Olimpusa FE230 z karta pamieci Toshiba XD Pictures M1Gb. Mam tez kompa Acer Aspire 5610 z czytnikiem kart pamieci. Niestety po wlozeniu do portu czytnika tej karty lub polaczeniu kablem USB aparatu windows nie jest w stanie zainstalowac tej karty!!! Szukalem na stronach Microsoftu ale ich chyba ten problem nie interesuje, bo nie znalazlem odpowiedzi gdzie moglbym pociagnac stery do tej karty pamieci. Na stronach Toshiby tez ni widu ni slychu :) Prosze pomozcie!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Karty pamięci nie potrzebują sterowników, Brak sterów do czytnika. Edytowane 28 Października 2007 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Czasami wystarczy "pokazac" viscie folder system32 i niech szuka sterów... podobne jaja miałem z dyskiem zewnetrznym... Vista to ponad 3GB zajetego na dysku miejsca a nawet sterów do głupiego dysku zewnetrzego nie ma .... ( juz winME ma.... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...