PEB Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Witam ! chciałem sie dowiedzieć ile mógłbym wziąć za takie cześci : PIII600EB, tnt64, abit BE 6 II, live1024 ??? może ktoś sie orientuje to będęwdzieczny :) pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Powinieneś wziąć za całośc trochę powyżej 400 - a jak trafisz na leszcza to może pod 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a ja mam do opchniecia k7s5a+Duron 1ghz ktos chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 to jest link do skupow na warszawskiej gieldzie(za tyle na bank sprzedasz) zawsze lepiej szukac ludzi ktozy akurat takich czesci potrzebuja (wtedy pomnoz sobie te ceny przez dwa) http://wgk.waw.pl/milumi/index2.php?id=news.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 III600EB - max150pln tnt64- grosze abit BE 6 II - nawet 250, ale standard 150-200 live1024 -niewiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 to nie jest źle, właściwie to całego starego kompa sprzedam, sprawnego, i będę mógł sobie kupić jakąś grafe dobrą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...