Skocz do zawartości
Theriel

Laptop Do 3500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zastanawiam się nad kupnem laptopa. Głównie praca, pakiety biurowe, divx etc. Do 3500zł, kadłubki odpadają. W międzyczasie odrzuciłem (nie produkowane bądź inne powody): nx7300, HP 6710s, różne Acery, Lenovo, F3E-AP096H etc.

W każdym razie, na polu bitwy pozostały:

-Toshiba Satellite A200-1MY (T7250 + X3100)

-HP PAVILION DV6640EW (Turion 64 X2 + G8400GS)

Byłbym wdzięczny za różne opinie na temat w/w. Jak wyglądają czasy pracy na baterii (widziałem różne testy, żadne nie dotyczyły _dokładnie_ tych laptopów), czy różnica pomiędzy T7250 a Turionem 64 X2 jest naprawdę tak ogromna, że warto poświęcać nieporównywalnie lepszą kartę graficzną (G8400GS->X3100)? Co sądzicie o ich wykonaniu (overall)?

Pozdrawiam,

Theriel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ja jestem właśnie bliski kupienia tego samego modelu HP. Jak za tą cenę to bardzo dobry jest. Szczególnie nie ma się tu co zastanawiać karta graficzna w przestawionej u Ciebie Toshibie jest zintegrowana a w HP masz 8400 choć nie licz na wielkie osiągi mimo, że to "Dx 10" bo słabo wypada na tle Geforce 7600 z pamięcią 256 czy 512 http://www.promobile.pl/strony/POMOC/Testy...nych_w_3DMarku/

Edytowane przez Radzyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi