Skocz do zawartości
SuChyY

Posiadacze Epoxow 8RDA(+) i 2x DDR

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurzalo mnie ze moge miac tylko 188MHz FSB wiec wyjolem jedna kosc i oto niespodzianka psokojnie idzie na 200 MHz - wiecej nie dawalem :D Teraz mam pytanie - jak macie obsadzone sloty pamieci. Bo z instrukcji nic nie kapuje a moze ja cos po prostu zle zrobilem ze na 2 pamieciach mi sie gorzej kreci ?

Podawajcie tak zebym zrozumial czyli np:

Ja mam 2 od stony socketa obsadzone :D No bo ja tak mialem wlasnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze sie podepne.Moglbys na 188 na tym Epoxie sprawdzic przepustowosc pamieci Memtestem i Sandra ??? Wlasnie tyle na wyzylowanych ustawieniach ida moje Seitec to tak ladnie by sie zlozylo.Oczywiscie na mozliwie najostrzejszych ustawieniach.Od razu mielibymy porownanie kt333 i nf2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz miec dual mając dwie kosci to musisz obsadzic 1 i 3 lub 2 i 3 liczac od socketu a zgodnie z instrukcja to 2 i 1 badz 3 i 1

czyli wg tego co Ty mowisz ja mam 1 i 2 ?

Innymi slowy pamieci nie moga byc za blisko siebie tylko jedna na tym banku co sa dwa sloty a druga na osobnym... ehh czyli mialem zle... ktos to potwirdzi ?

Moze sie podepne.Moglbys na 188 na tym Epoxie sprawdzic przepustowosc pamieci Memtestem i Sandra ??? Wlasnie tyle na wyzylowanych ustawieniach ida moje Seitec to tak ladnie by sie zlozylo.Oczywiscie na mozliwie najostrzejszych ustawieniach.Od razu mielibymy porownanie kt333 i nf2.

Daj linka to tych progsow jakl mozesz bo nie mam siy szukac... jak dasz to zrobie testy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Innymi slowy pamieci nie moga byc za blisko siebie tylko jedna na tym banku co sa dwa sloty a druga na osobnym... ehh czyli mialem zle... ktos to potwirdzi ?

nie rozumiem-potrzebujesz potwierdzenia???

analfabeta jakims jestes skoro przeczytanie instrukcji obsługi to zbyt wielki dla ciebie problem?(poza tym patrzac na połozenie,rozmieszczenie samych slotów nie trzeba wykazac sie wielkim intelektem by wpasc o co chodzi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem-potrzebujesz potwierdzenia???

analfabeta jakims jestes skoro przeczytanie instrukcji obsługi to zbyt wielki dla ciebie problem?(poza tym patrzac na połozenie,rozmieszczenie samych slotów nie trzeba wykazac sie wielkim intelektem by wpasc o co chodzi)

Nie kazdy jest taki blyskotliwy i inteligentny jak Ty o moj wielki mistrzu.

Juz sobie sam potwierdzilem bo pomimo mojego analfabetyzmu poskladalem literki na recenzji innego mobo i jakos sobie po 5 minutach analizowania wydedukowalem ze jednak miales racje.

Dzieki Ci o moj wielki uczony mistrzu.

PS. Tak trudno zrozumiec ze chcialem sie upewnic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...