Kakuś_ Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Postanowiłem przed zakupem rozeznać sytuacje, aby nie kupić, czegoś i potem nie żałować. Potrzebna jest mi karta do Noki N95. Chodzi o karte microSD o pojemności 2gb. Cena nie gra roli interesuje mnie najlepsza oferta na rynku. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ? Pozdrawiam Edytowane 29 Października 2007 przez Kakuś_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 to nie lepiej wladowac 4 lub 8 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 sprawa jest już zamknięta. zakupiłem Sandisk 6GB i działa, nagrałem już mapy do Nokia Map's i jest okey;-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 dlaczego mialo by nie dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 bertold15 napisał(a): dlaczego mialo by nie dzialac?Miałem pewne obawy ze względu na to, że na stronie Nokii jest napisane, że max wchodzi 2GB, a jak dzwoniłem do obsługi to panienka przez telefon mi powiedziała, że ewentualnie wejdzie 4GB ale tylko i wyłącznie oryginalna karta Nokii ;-) stąd mój sceptycyzm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 8 tez wejdzie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 podobno jest szansa, że do 16, 32GB wejdzie, przy generacji SDHC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_ti Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 A dlaczego nie 64 GB lub 640 GB? :? Chyba jeśli Producent pisze że 2 GB to maksymalna i polecana to ma jakiś cel w tym? Po prostu przy większym obciążeniu mogą wystąpić problemy w pracy telefonu. Ja polecam karty Lexara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...